marshall-vw 0 Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 z racji z tego że moja audiola nie posiada halogenów i przymierzam się do kupna chciałbym się zapytać czy nie pasowałby od a6 c5? bo mam takie na oku za przystępną cene Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidoff82 2 Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 z racji z tego że moja audiola nie posiada halogenów i przymierzam się do kupna chciałbym się zapytać czy nie pasowałby od a6 c5? bo mam takie na oku za przystępną cene bardzo duzo rezania, gdzieś już bylo o tym na forum. ogólnie jest ciężko w tym modelu z halogenami, jest tego trochę na forum, aktualnie na topie są halo z Fabii i E39... zajrzyj do działu warsztat Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior_tdi 0 Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 z racji z tego że moja audiola nie posiada halogenów i przymierzam się do kupna chciałbym się zapytać czy nie pasowałby od a6 c5? bo mam takie na oku za przystępną cene może te ci się spodobają, od Skody Fabii, bidzio ładnie tu opisał: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232842.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marshall-vw 0 Posted January 3, 2012 Author Share Posted January 3, 2012 ale widziałem na popularnym serwisie aukcyjnym halo do b5 to nie rozumiem dlaczego ciężko?? no wyglądają te od skodi przystępnie ale to jest dopiero ostateczna wizja żeby od czegoś innego przeszczepić Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidoff82 2 Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 ale widziałem na popularnym serwisie aukcyjnym halo do b5 to nie rozumiem dlaczego ciężko?? no wyglądają te od skodi przystępnie ale to jest dopiero ostateczna wizja żeby od czegoś innego przeszczepić ori to tylko do polifta= kupa rezania albo wymiana zderzaka=masa forsy są jakies tureckie zamienniki akcesoryjne i światła dzienne od Helli za kupe forsy i nie bedące światłami przeciwmgielnymi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marshall-vw 0 Posted January 3, 2012 Author Share Posted January 3, 2012 aha ok dzieki za odpowiedzenie mi na jedno z nurtujących pytań :> można przymknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts