Jump to content
IGNORED

[B6 AWX] wymiana lamp tylnych

rafalek0415

Recommended Posts

witam szukam pomocy ponieważ kupiłem lampy http://moto.allegro.pl/lampy-tylne-audi-a4-b6-sedan-diodowe-led-dymione-i2017677840.html i nie działaja wtyczka niby pasuje wiec czemu nie działaja ?

Nie ten Dział :wink4: reklamuj do sprzedawcy :)

a to do jakiego działu z tym

Ekektryka :)

Mam nadzieje ze sa zarowki w tych nowych lampach :wink4:

zarówki sa napewno kostka tez pasuje a nie działaja moze cos trzeba tam przerabiac [br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 15:43_________________________________________________dzieki za odpowiedz[br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 15:43_________________________________________________a wiec dalej szukam pomocy co z tym zrobic bo ja nie mam pojecia o tym

Uwagi:

1.) Wszystko co potrzebne bo montażu w komplecie

2.) Prosty montaz wystarczy przykrecić srubki i mozna cieszyc sie z nowymi lampami :))

3.) Jeżeli dostępność towaru nie zostanie potwierdzona zastrzegamy sobie prawo na dostarczenie towaru do 30dni roboczych.

a niby prosty montaż ...

Podjedz do jakiegos elektryka i niech ci to podłaczy :wink4: Bezpieczniki wszystkie OK ?

tak bezpieczniki ok no własnie prosty montaz a tu lipa [br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 16:32_________________________________________________jak zamontuje wrzuce pare fotek