Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Felgi AWUS 17 cali jaka opona do audi a4 b5 AVANT LIFT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakupiłem dzisiaj komplet felg AWUS są na oponach 235/45R17 jak będzie się na tym jeździło w a4 b5 AVANT ? jak to się ma do zużycia zawieszenia ? czy lepiej kupić węższe opony ?

pozdrawiam i dzięki za pomoc

17silver.jpg

Opublikowano

do avusa trochę im brakuje

Gość Damian A4
Opublikowano

Przez to kolega napisał awus a nie avus :decayed:

Opublikowano

do avusa trochę im brakuje

Drodzy koledzy ! Post nie jest założony aby zapytać się was jakie to są felgi, bo o tym doskonale wiem :> tylko po to żeby uzyskać odpowiedz na moje pytanie . PONIŻEJ SCREEN ETKI ABY POTWIERDZIĆ CZY FELGA NA ZDJĘCIU TO awus :)

Opublikowano

avus.jpg

[br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 18:59_________________________________________________No i przepraszam za błąd ale klawiatura mi szwankuje, oczywiście Avus :wallbash:

Opublikowano

ja bym proponował zakup węższych opon.

ps: te felgi również potocznie są nazywane avusami :gwizdanie:

Opublikowano

PONIŻEJ SCREEN ETKI ABY POTWIERDZIĆ CZY FELGA NA ZDJĘCIU TO awus :)

muszę cię zmartwić, ten wpis w Etce oznacza kolor felg czyli "srebrny avus", a nie model felg :wink4:

Opublikowano

ja bym proponował zakup węższych opon.

ps: te felgi również potocznie są nazywane avusami :gwizdanie:

A dokładnie jaki rozmiar 215 ? czy 235 będzie tarło z tyłu ?

Opublikowano

koła mają parametry 7,5 x 17 ET45 i jeśli masz oryginalne zawieszenie to o tarcie się nie martw. jeśli chodzi o opony to na 235 i 225 będziesz odczuwał pływanie w koleinach, na 215 już tego nie doświadczysz. ja ze swojego doświadczenia proponowałbym opony 205/50

Opublikowano

PONIŻEJ SCREEN ETKI ABY POTWIERDZIĆ CZY FELGA NA ZDJĘCIU TO awus :)

muszę cię zmartwić, ten wpis w Etce oznacza kolor felg czyli "srebrny avus", a nie model felg :wink4:

Felgi mam od znajomego który mieszka w Detschland :> Samochód ma od nowości więc wie co zamawiał, w dokumentach ma książeczkę ze wszystkimi modelami avusa :) ale jak napisałem wcześniej nie o to tu chodzi, proszę o porady [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 19:15_________________________________________________własnie taka opona mnie interesuje 205/50 tylko czy nie będzie bardziej tłukło jak na 215 ? bo opona będzie bardzo naciągnięta

Opublikowano

w dokumentach ma książeczkę ze wszystkimi modelami avusa

a ja znam wszystkie felgi na których wychodziły wszystkie modele Audi ale skoro wiesz lepiej to żyj w nieświadomości, nikt ci tego nie zabroni :gwizdanie:

Opublikowano

w dokumentach ma książeczkę ze wszystkimi modelami avusa

a ja znam wszystkie felgi na których wychodziły wszystkie modele Audi ale skoro wiesz lepiej to żyj w nieświadomości, nikt ci tego nie zabroni :gwizdanie:

Na tych felgach wyszła z salonu A4 b6 i w dokumentach noszą nazwę avus tylko tyle potrafię ci powiedzieć :) a czy to są awusy szczerze mnie to nie obchodzi i nie w tym mam problem :tongue4: [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 19:25_________________________________________________Dokładnie to ta Audi :)

a4b6.jpg

Opublikowano

no to dopowiem ci, że na tych felgach wyjeżdzały dokładnie takie auta:

- 01-05 Audi A4/Avant

- 01-05 Audi A4/S4/Avant quattro

- 03-06 Audi A4/S4 Cabrio