Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1.6] dziwne spalanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jadąc przez Niemcy przejechlem na zbiorniku 685 km i jeszcze zostalo paliwa prędkości różne 120; 140; 160 no i miejscami 200. Natomiast jadąc z powrotem (zatankowalem 35 l VPower Racing i zmieszala się ona z 95 będącą w zbiorniku też schell dalo to pelny zbiornik)na tej mieszance przy stalej prędkości 140, 20 km przed granicą musialem dotankowywać franca wziela okolo 9l/100 km czy to byla zla prędkość no bo w tamtą stronę to fenomenalnie tylko że tam prędkość byla zróżnicowana. w Polsce na trasie brala mi 7l czyżby za dobre paliwo i tak byla spragniona :)

Opublikowano

wiki, nie za dobre, tylko musialo byc strasznie ciulowe, innego wytlumaczenia nie widze

Opublikowano
  • Autor

oby tak bylo jak mówisz bo już się zaczolem martwić że coś się niuni pomylilo, to sądzisz że na shelu w germanach też mają gnojówkę czy ta moja mieszanka pól na pól byla tak szybko lotna :) w każdym bądż razie by to pierwszy i ostatni raz kiedy tankowalem Vpower Racing, na 95 Super Benzin lepiej śmiga i nie ma takiego apetytu.

Dzięki ci przyjacielu o ciemniejszej karnacji :)

Opublikowano

@Wiki bez urazy ale wydaje mi się że trochę przesadziłeś z tą pierwszą normą .

6,4 / 100 jest do kupienia.

Opublikowano
  • Autor

sorki zapomnialem odjąc trasę w Polsce 945 - okolo 260 = 685 :)

jeśli chodzi o jazdę do Niemiec to dotankowaem na schelu przed granicą do pelna i zrobilem dokladnie 685 km i mialem powyzej rezerwy prawie biala kreska czyli norma nie cale 7l/100 i to z klimą w 80% trasy no ale w drugą stronę to już wir w baku prawie 9l/100 i tu nie wiem czemu. A w woli ciekawości wyjeżdżalem z domu z pelniutkim zbiornikiem i przed granicą dolalem 17,6 l do pelna i dalo mi to spalanie 6,8l/100 w Polsce przy spokojnej jeżdzie