Marcin P Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Witam Zamierzam podnieść moc swojego AFN na tradycyjne 135 KM i 300NM momentu - pewnei każdy napisze że najlepiej u Rogala ale nie mam czasu za bardzo na taką wycieczke - o VTECH-u w Krakowie słyszałem że są ok - rozmawialem z nimi i cena odpowiada, do tego FVAT a samochód uzywam do firmy więc VAT odchodzi, koszty rozlicze w kilometrowce i suma sumarum przeróbka niecałe 800 zł :>w cenie oczywiście 2 pomiary na hamowni - przed i po- pytanie robił ktoś swoje cztery kółka w tym VTECHU? co myślicie? i pytanie czy diagnoza przed operacją wykrywa jakiekolwiek ewentualne problemy z turbiną itp?
Wąski Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Poczytaj Sobie, Watro czsem podzwinić po różnych firmach http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_turbo_padlo_nowe_z_srodkiem_arl_wykres-t27518.0.html
Marcin P Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Opublikowano 30 Marca 2008 Dzięki - czytałem ten temat wcześniej ale jakoś ominąlem najważniejsze strony - z VTECHU więc się wyleczyłem - kumpel robił u goscia w Krakowie ale nei mam pojęcia u kogo - dał mi się przejechac - no za***ista różnica a silnik ma ten sam dokladnie - spalanie miodzio i elastyczność extra - wiem tylko że auto hamowi nie widziało ale podobno gosc jest pewny i sprawdzony - spróbuje się czegoś więcej dowiedzieć i zobaczymy - wiem tylko że okolice ulicy Kobierzyńskiej chyba - może ktoś się orientuje o kogo chodzi?
poziek Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Przecież jest dział "dobrzy cziptunerzy"
Rekomendowane odpowiedzi