przemko8 1 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Hej Panowie Ostatnimi czasy uszkodziła mi się osłona hamulca ręcznego w moim audi a4, więc zacząłem poszukiwać na alledrogo czegoś w zastępstwo. Oczywiście znalazłem ale same osłony poliftowe (w skórze ) a ja posiadam przedlifta i tu rodzi się pytanie czy taka osłona będzie pasowała do mojej furki. Z zewnątrz wygląda w sumie tak samo ale czy wewnątrz? hm??? Proszę o pomoc, może ktoś się orientuję bo nie chcę kupić czegoś czego nie uda się zainstalować (to chyba jasne ) Coś takiego znalazłem: http://allegro.pl/a4-lift-99-01-obudowa-oslona-recznego-skora-i2035952469.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaszstn 11 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Pasuje jak najbardziej . Jak byś trochę poczytał na forum to większość osób które ma bez skóry wymieniają na wersję w skórce. Zwróc uwagę czy ten cypelek do połącznia rączki z resztą jest w całości. Nie ma to również większego znaczenia jeśli będzie urwany tylko cena aby była lepsza. Wczoraj sprzedałem u nas na forum za 40zł więc trzeba szukać. Możesz oczywiście założyć do kompletu gałkę zmiany biegów poliftową i będzie to jeszcze lepiej wyglądać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidoff82 2 Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Zasadniczo możesz szukać też od Passata B5 (nieco inny ale pasuje 100%) bo sa tańsze. Ostatnio Krycha dawał linki po 20-30 zł na Allegro bez problemu kupisz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemko8 1 Posted January 13, 2012 Author Share Posted January 13, 2012 Dzięki WIELKIE Panowie Jesteście the best Pozdrawiam Lecę na zakupy :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts