Kasjan 1 Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Witam, mam okazję kupić takowe radio Pioneer AVH-3200. Obecnie jest zamontowane w Golfie IV i nawet ładnie wygląda. Jakość obrazu niczego sobie, menu troche jakby nieporęczne, ekran działa dobrze. Teraz moje pytanie... Czy ktoś miał z tym coś wiecej doczynienia? Czy będzie pasowało do kosoli 2DIN od polifta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sqizzy 1 Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 jak masz konsolę 2din i kupisz ramkę za 150złto będzie pasowało. Z resztą jest temat o takich radiach na forum poszukaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasjan 1 Posted January 14, 2012 Author Share Posted January 14, 2012 No właśnie nie mogę tego tematu znaleźć. Czyli jak konsolę 2DIN bede miał to dodatkowo musze jeszcze jakąś ramkę? Czy to jakoś będzie wyglądało? Czy nie najlepiej? Udało mi się znaleźć temat o tym. Nie chcę go odgrzewać wiec pytam, ramki są juz normalnie dostępne na allegro? No i czy daje radę takie cudo? i czy cena za używkę 800zl jest w miare? Czy za wiele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawullonn 0 Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=233265.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts