akjam 4 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Proszę o informację jak było z konfuguracjami tapicerki. Czy np. Fotele sportowe/S-Line - w czarnej alcantarze wychodziły z boczkami z alcantarą a czy była konfiguracja tych samych foteli z boczkami w czarnej skórze? Z góry dzięki za odp. Pozdr akjam Dopisany: 20 Styczeń 2012, 13:42_________________________________________________ Wie ktoś coś na ten temat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuber 62 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Patrząć po Audikach to wydaje mi sie że nie było konfiguracji Chyba były coś takiego że : Jak była pełna skóra to i boczek byl w skórze , jeśli było skóra + alcantara lub material jak w s-line to i boczek był jako alcanta lub materiał ( s-line ) ale to nie jest info 100 % Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgas 0 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 W b8 można zamowić pakiet skóra (boczki drzwi) do różnych foteli (konfigurator na audi.pl), więc i w b7 mogło być podobnie. Ale jak chcesz sprawdzić konkretny samochód, to wrzuć nr VIN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuber 62 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 W b8 można zamowić pakiet skóra (boczki drzwi) do różnych foteli (konfigurator na audi.pl), więc i w b7 mogło być podobnie. Jest opcja wyłożenia podparcia w drzwiach skórą ale czy to chodzi o cały boczek czy tylko o podparcie (podłokietnik) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgas 0 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Pakiet skórzany wnętrza, obejmujący podparcia w drzwiach obszyte skórą - to akurat opis z A5 (podparcia to boczek, tak mi się wydaje). Ale dlatego pisałem o podaniu VINu, aby sprawdzić wyposażenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuber 62 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Przewertowałem własnie cennik z modelu B7 i takiego zapisu nie widzę ( moze była taka opcja chociaż wątpie ) ale fakt w B8 jest cos takiego dostępne i może byc z tapicerką Milano,Valcona i Alcantara Link to comment Share on other sites More sharing options...
akjam 4 Posted January 23, 2012 Author Share Posted January 23, 2012 To nie chodzi o konkretne autko więc i VINu nie ma. Z Waszych wypowiedzi wychodzi na to, że w B7 nie było takiej opcji... ALe może ktoś jeszcze coś podpowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts