Jump to content
IGNORED

[ALL B7] Konfiguracja tapicerki

akjam

Recommended Posts

:hi:

Proszę o informację jak było z konfuguracjami tapicerki.

Czy np. Fotele sportowe/S-Line - w czarnej alcantarze wychodziły z boczkami z alcantarą a czy była konfiguracja tych samych foteli z boczkami w czarnej skórze?

Z góry dzięki za odp.

Pozdr

akjam

Dopisany: 20 Styczeń 2012, 13:42_________________________________________________

Wie ktoś coś na ten temat? :hi:

Patrząć po Audikach to wydaje mi sie że nie było konfiguracji

Chyba były coś takiego że :

Jak była pełna skóra to i boczek byl w skórze , jeśli było skóra + alcantara lub material jak w s-line to i boczek był jako alcanta lub materiał ( s-line )

ale to nie jest info 100 %

W b8 można zamowić pakiet skóra (boczki drzwi) do różnych foteli (konfigurator na audi.pl), więc i w b7 mogło być podobnie.

Ale jak chcesz sprawdzić konkretny samochód, to wrzuć nr VIN

W b8 można zamowić pakiet skóra (boczki drzwi) do różnych foteli (konfigurator na audi.pl), więc i w b7 mogło być podobnie.

Jest opcja wyłożenia podparcia w drzwiach skórą ale czy to chodzi o cały boczek czy tylko o podparcie (podłokietnik) ?

Pakiet skórzany wnętrza, obejmujący podparcia w drzwiach obszyte skórą - to akurat opis z A5 (podparcia to boczek, tak mi się wydaje). Ale dlatego pisałem o podaniu VINu, aby sprawdzić wyposażenie.

Przewertowałem własnie cennik z modelu B7 i takiego zapisu nie widzę ( moze była taka opcja chociaż wątpie ) ale fakt w B8 jest cos takiego dostępne i może byc z tapicerką Milano,Valcona i Alcantara

To nie chodzi o konkretne autko więc i VINu nie ma. Z Waszych wypowiedzi wychodzi na to, że w B7 nie było takiej opcji... ALe może ktoś jeszcze coś podpowie. :hi: