maciek2581 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Witam podłączyłem dzisiaj swoja audi a4 b6 z kompem (polski vag 4.9) i wyskoczył mi błąd w centralnej elektryce: 1503 Immobilizer - nieprawidłowa identyfikacja modułu immobilizera. Chciałem wejść w immobilizer i niestety wyskoczyło mi tylko podaj adres czy jakoś tak i nic więcej nie moglem zrobić nadmieniam iż błędu nie da się skasować co to może być?
wrclaguna Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Nic tam nie grzeb w kompie bo cos zepsujesz sobie jeszcze Ten bład oznacza ze nie masz swiatła stopu srodkowego - sprawdz
maciek2581 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2012 bardzo dziękuję za pomoc ,faktycznie moje trzecie światło stopu szwankuje-jeszcze raz dzięki
wrclaguna Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 bardzo dziękuję za pomoc ,faktycznie moje trzecie światło stopu szwankuje-jeszcze raz dzięki Pewnie gdzies przewod sie przełamał i dlatego nie swieci .
maciek2581 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2012 spróbuję w poniedziałek dostać się do tej lampy stopu to będę wiedział bo wyjąć te światło to trochę zabawy na pierwszy raz ale spróbuję
Rekomendowane odpowiedzi