Opublikowano 3 Kwietnia 200818 l Krótkie pytanie: Co będzie lepsze Canva Slim czy Phantom 300B ? Chodzi mi głównie o formaty jakie czyta 300B bo sa różne dane w necie - jedni pisza że ma Divx inni, że nie.
Opublikowano 4 Kwietnia 200818 l Autor no i się zaczyna kwestia Divx wyjaśniona ... EOT Łukasz a jak z jakością 300B w czasie jazdy - bufor się wyrabia ? Miałem go kupić jednak jak zacząłem trochę dzwonić i szukać odtwarzacza to kilka osób mi je odradzało, twierdząc, że te Phantomy to lipa i technologiczny lowend
Opublikowano 4 Kwietnia 200818 l Łukasz a jak z jakością 300B w czasie jazdy - bufor się wyrabia ? Miałem go kupić jednak jak zacząłem trochę dzwonić i szukać odtwarzacza to kilka osób mi je odradzało, twierdząc, że te Phantomy to lipa i technologiczny lowend Jak chcesz to się przejedziemy i zobaczysz jak bufor: nic się nie dzieje, nic nie skacze nawet na największych nierównościach. Urządzenie ma już pewnie swoje lata, ale do moich potrzeb spokojnie wystarczy - przynajmniej adapter je obsługuje, bo nie wiem czy wiesz, ale adapter z możliwością sterowania z poziomu RNS-E obsługuje chyba coś około 5 urządzeń.
Opublikowano 4 Kwietnia 200818 l Autor Urządzenie ma już pewnie swoje lata, ale do moich potrzeb spokojnie wystarczy - przynajmniej adapter je obsługuje, bo nie wiem czy wiesz, ale adapter z możliwością sterowania z poziomu RNS-E obsługuje chyba coś około 5 urządzeń. zgadza się - sprawdzam każdy pod kątem obsługi. A na razie czekam na Alv'a i zobacze co on zaproponuje. Skoro jest ok to pewnie kupię 300B - thnx Łukasz
Opublikowano 4 Kwietnia 200818 l nie ma Jak nie ma. Ja mam ten model i czyta DIVX. hmmm to jakis update byl softu czy cos bo mój nie czyta
Opublikowano 5 Kwietnia 200818 l Autor hmmm to jakis update byl softu czy cos bo mój nie czyta tak, wkońcu sie wyjaśniło - jest nowszy model i ten czyta Divx
Opublikowano 5 Kwietnia 200818 l tak, wkońcu sie wyjaśniło - jest nowszy model i ten czyta Divx Dokładnie i różni się podobno tylko softem.