czarny0007 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 witam jestem tu od niedawna i nie moge nic znalesc... mianowicie. mam nawigacje seryjna w moim b5. i chce zapaytac czy mozna z tej nawi wykrecic zeby wrzucic tam plyte z muzyka... szulalem na forum ale nic kurde nie znalazlem... moze ktos cos wie bede niezmiernie wdzieczny...
dobis1 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 navi czyta tylko płyty z mapami, rozwiązaniem jest zmieniarka
Cris Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 jedyne rozsądne wyjście jak napisał kolega wyżej.
czarny0007 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2012 a molgibyscie mi poradzic jaka najlepiej?? w miare rozsadna cenee. i jak to podlaczyc... mam dosyc juz tej kasetki z kablem....
MASATO Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 najlepiej poszukaj na allegro zmieniarki mp3. przykład: http://allegro.pl/zmieniarka-mp3-usb-sd-audi-seat-skoda-vw-xcarlink-i2055869698.html podłączenie bardzo proste, wyciągasz navi i podłączasz kabel od zmieniarki i śmiga.
Rekomendowane odpowiedzi