Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Czy dolna część przedniego zderzaka jest zaślepiona tylko z prawej strony?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Dziś zauważyłem, że po stronie kierowcy, obok halogenu na przednim zderzaku nie ma zaślepki, za to jest tam jakby kanalik idący gdzieś w głąb auta (jakby dolot powietrza z przodu?), natomiast po stronie pasażera to miejsce jest zaślepione 'pełnym' plastikiem - nie jak tradycyjna atrapa, ze "skrzydełkami". Wybaczcie mój kolokwializm, ale nie wiem, jak fachowo nazywają się poszczególne części :) jeśli będzie potrzeba, zrobie jutro zdjęcia. W każdym razie pytanie jest takie, czy Wy też tak macie w (seryjnych) zderzakach, czy jest to normalna sprawa, czy czegoś mi brakuje...

dzięki za pomoc, pozdrawiam!

Opublikowano

Mam tak samo, czyli z lewej strony nie zasłonięty wlot. Wydaje mi się, że to jest wlot do intercoolera :mysli:

Opublikowano

ok, dzięki :) tak właśnie myślałem, że to jakiś wlocik, bo ścianka głębiej jest i ne wygląda to na brakującą zaślepkę. szkoda tylko, że z drugiej strony nie jest tak samo - ładnie by to wyglądało, sportowo tak :D pozdrawiam

Opublikowano

Wydaje mi się, że to jest wlot do intercoolera :mysli:

dobrze Ci się wydaje :good:

w TDI 2,0 170 ps i 3,0 TDI jest z dwóch stron wlot do IC

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...