soltmen Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Witajcie! Dziś zauważyłem, że po stronie kierowcy, obok halogenu na przednim zderzaku nie ma zaślepki, za to jest tam jakby kanalik idący gdzieś w głąb auta (jakby dolot powietrza z przodu?), natomiast po stronie pasażera to miejsce jest zaślepione 'pełnym' plastikiem - nie jak tradycyjna atrapa, ze "skrzydełkami". Wybaczcie mój kolokwializm, ale nie wiem, jak fachowo nazywają się poszczególne części jeśli będzie potrzeba, zrobie jutro zdjęcia. W każdym razie pytanie jest takie, czy Wy też tak macie w (seryjnych) zderzakach, czy jest to normalna sprawa, czy czegoś mi brakuje... dzięki za pomoc, pozdrawiam!
zbigok Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Mam tak samo, czyli z lewej strony nie zasłonięty wlot. Wydaje mi się, że to jest wlot do intercoolera
soltmen Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2012 ok, dzięki tak właśnie myślałem, że to jakiś wlocik, bo ścianka głębiej jest i ne wygląda to na brakującą zaślepkę. szkoda tylko, że z drugiej strony nie jest tak samo - ładnie by to wyglądało, sportowo tak pozdrawiam
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Wydaje mi się, że to jest wlot do intercoolera dobrze Ci się wydaje w TDI 2,0 170 ps i 3,0 TDI jest z dwóch stron wlot do IC
Rekomendowane odpowiedzi