JARO75J Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Witam serdecznie mam pytanko ostatnio pomrugiwała mi kontrolka Air Bag ,aż w końcu zaczeła świecić na stałe. Po podpięci pod vaga wyskoczył błąd : 04C6 czujnik zderzenia bocznego po stronie pasażera z przodu,elektryczna usterka w obwodzie prądowym. Morze mi ktoś powiedzieć gdzie lokalizować tą usterkę może to jakiś zaśniedziały styk albo przetarty kabelek tylko od czego zacząć...
wrclaguna Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Witam serdecznie mam pytanko ostatnio pomrugiwała mi kontrolka Air Bag ,aż w końcu zaczeła świecić na stałe. Po podpięci pod vaga wyskoczył błąd : 04C6 czujnik zderzenia bocznego po stronie pasażera z przodu,elektryczna usterka w obwodzie prądowym. Morze mi ktoś powiedzieć gdzie lokalizować tą usterkę może to jakiś zaśniedziały styk albo przetarty kabelek tylko od czego zacząć... W słupka masz czujnik i pewnie styki zaśniadziały . Sciagnij tą osłonę i zobacz co tam sie dzieje.
JARO75J Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 Dzięki wielkie. W sobotę od rana biorę się do roboty.Będę pisał jakie postępy. Szerokości kolego.
JARO75J Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Witam ponownie nie mogłem się wcześniej odezwać ale piszę może komuś przyda się te info.Problem został rozwiązany mianowicie była woda w słupku i zamoczyła czujnik.Kiedyś na myjce miałem niedomknięte okno i stąd problemik.Pozdrowionka dla klubowiczów!
Rekomendowane odpowiedzi