Opublikowano 9 Marca 201214 l Witajcie Jak w tytule mam audi a4 i radio zamontowane tam to zwykle audi concern, nie wiem jakie dokladnie ,czy orientujecie sie jak zrobicwejscie aux tak bym mogl podlaczyc zwykly kabel jack-jack? oraz czy moje radio odtwarza mp3format? moze ktos wie jaki koszt modolu blutooth? dziekuje gory
Opublikowano 10 Marca 201214 l Mozesz wyrezać AUX Orginalnie jest zamontowany w podłokietniku , wystarczy wtyka piny oraz kodowanie w radiu . Koszt jakies 70-90 PLN Jezeli chodzi o bluetooth to tez mozesz dołozyć tylko musisz sprawdzić czy Gatewaya masz po Canie czy MOST .
Opublikowano 10 Marca 201214 l Autor Czy opcje aux i bluetooth wyswietla sie wtedy na mmi? czy w dobrym car audio sklepie mi to zrobia? i co to ten Can lub most bo zielony jestem, rozumiem ze kabel od radia do podlokietnika juz mam przeciagniety hm....? pozdrawiam
Opublikowano 10 Marca 201214 l Czy opcje aux i bluetooth wyswietla sie wtedy na mmi? czy w dobrym car audio sklepie mi to zrobia? i co to ten Can lub most bo zielony jestem, rozumiem ze kabel od radia do podlokietnika juz mam przeciagniety hm....? pozdrawiam w dobrym serwisie car audio wszytsko zrobia :naughty:
Opublikowano 11 Marca 201214 l Czy opcje aux i bluetooth wyswietla sie wtedy na mmi? czy w dobrym car audio sklepie mi to zrobia? i co to ten Can lub most bo zielony jestem, rozumiem ze kabel od radia do podlokietnika juz mam przeciagniety hm....? pozdrawiam Wejście AUX to jedna instalacja a bluetooth to druga osobna instalacja . Musisz kupić sterownik Bluetooth i odpowiedni go zakodować pod Concerta. Nie wiem skąd jestes ale polecam tą firme http://www.naviservice.com.pl/?item=131&t=1331470051