Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

MULTITRONIC-niekonczace sie problemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich,

tak jak na poczatku po zakupie bylem bardzo zadowolony tak teraz juz boje sie jechac gdzies w dluzsza trase tym autem.mam ciagle problemy z ta skrzynia,chociaz jest nowa tzn wymieniana przez audi w grudniu 2010 roku. Po przejechaniu paru tysiecy pekl mi waz od skrzyni,przy wymianie tego weza, mechanik w aso zle wlozyl oring i niedawno autko przestalo jechac na skutek braku oleju w skrzyni(olej pomalu wyciekal).w serwisie boscha wymienili oring i nalali olej(6l-zamiennik z febi).wszystko jest juz ok tylko nie zrobili adaptacji skrzyni.poporosilem ich o to,ale nie da rady,poniewaz ruszajac do tylu szarpie autem jakby poducha byla odrecona,urwana.patrzyli ale jest wszystko ok i nie moga nic wiecej zrobic.

jestem tymczasowo w malopolsce tzn wadowice-moze ktos moglby mi pomoc.

z gory dziekuje

Opublikowano

Po pierwsze, z tą skrzynią nie polecam jeździć do zakładów które nie mają pojęcia o niej, w szczególności jeśli nie potrafią zrobić prostej czynności jaką jest adaptacja. Jeśli masz vaga sam wykonasz ją bez problemu. Na forum jest temat co i jak.

Po drugie, Jak piszesz że skrzynia przestała działać w skutek niskiego poziomu oleju czy jego braku to nie wróże zbyt dobrze, oby tylko się nic nie stało jej.

Po trzecie, olej tylko i wyłącznie lać oryginał atf, nie jakieś zamienniki.

Co do aso to brak słów, szkoda że nie pojechałeś do nich z reklamacją w końcu to oni włożyli źle oring.

Opublikowano

Dokaldnie tylko i wylacznie Ori olej.... rozwiazaniem moze byc ASO ktory zakladal nowa skrzynie, bo dali ciala

Opublikowano

Brak jak i nadmiar oleju w tej skrzyni dobrze nie wróży !! Ale bądźmy dobrej myśli ! I tak jak kolega wyżej napisał patrz komu powierzasz swojego multi bo dobrych fachowców w Polsce jest bardzo mało ! I na koniec radzę skontaktować Ci się z kolegą Bartkiem który bardzo dobrze ogarnia ten temat !