Opublikowano 3 Września 201213 l siema...moze ktos mi podac numer czesci ..chodzi mi konkretnie o sama szczelke anteny dachowej avanta pod navigacje..da rade to kupic bez anteny czy tyllko w komplecie..??????orientuje sie ktos?
Opublikowano 3 Września 201213 l Autor numer uszczelki 1K0 035 349 11,85 PLN w ASO i to jest ta guma co wchodzi pod antene navigacyjna?
Opublikowano 3 Września 201213 l Autor W ETCE pisze ,ze to jest uszczelka no niby pod antene navi nic innego tam nie wchodzi wiec powinno to byc to:D dzieki! ---------- Post dopisany at 16:19 ---------- Poprzedni post napisany at 16:04 ---------- W ETCE pisze ,ze to jest uszczelka dzownilem do serwisu zeby zamowic ..to co napisales sie zgadza pomoglo:) dzieki ale musze z mojej anteny im podac czy na koncu jest literka t czy g..bo sa 2 rodzaje jakies.. ale ogolem dzieki za info:)
Opublikowano 11 Kwietnia 201610 l Witam, powiedzcie mi czy przy wymianie uszczelki Anteny powinno się użyć jakiegoś uszczelniacza zeby woda się nie dostawała do środka?