Jump to content
IGNORED

MMI HIGH 2G VAG-K+CAN COMMANDER FULL i Menu serwisowe

Recommended Posts

Posted

Witam ,mój problem jest złożony.Otóż chciałem wrzucić do navi polskie menu.Okazało się że muszę mieć odblokowane -menu serwisowe (czerwone). Wyciągnąłem z szafy kabel vag-k+can commander full .Program vcds Polski VCDS (wersja 11.11.3) zainstalowany interfesj wykrył niby wszystko okey, ale po podłączeniu do samochodu(zapłon włączony ) ciągle mi pisze że interfejs nie gotowy (stan interfejsu =-2) Podłączyłem inny kabel to samo. Bez podłączenia do auta vag jest okey ,(znaleziono itp)test przechodzi ,natomiast po podłączeniu już nie-o co kaman. Proszę o pomoc .Będe wdzięczny za wszelkie sugestie.

Posted

Nie bedzie ci hulował VCDS na tamtym kabelku :wink:

Posted

Dzięki za odpowiedź , jaki interfejs mam kupić (będe wdzięczny za linki np. allegro) ewentualnie dokładny opis jak włączyć tym kabelkiem menu serwisowe w mmi high 2g i jakim programem. I czy wogóle się da nim to zrobić.Pozdrawiam serdecznie.

Posted

Czy tym kabelkiem vag-k+can commander full da się odblokować te menu serwisowe.Jeżeli tak to w jaki sposób , jakim progsem ??

Posted
Czy tym kabelkiem vag-k+can commander full da się odblokować te menu serwisowe.Jeżeli tak to w jaki sposób , jakim progsem ??

Nie wiem czy jest za słaby do B8 :wink: podłacz i sprawdz .

Posted

VAS 5054A też ogarnie to auto. Jest droższy niż VCDS lub inne podobne ale prowadzi za rączke przy kodowaniach czy adaptacjach i wszytstkie opisy po polsku.