Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

MMI HIGH 2G VAG-K+CAN COMMANDER FULL i Menu serwisowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,mój problem jest złożony.Otóż chciałem wrzucić do navi polskie menu.Okazało się że muszę mieć odblokowane -menu serwisowe (czerwone). Wyciągnąłem z szafy kabel vag-k+can commander full .Program vcds Polski VCDS (wersja 11.11.3) zainstalowany interfesj wykrył niby wszystko okey, ale po podłączeniu do samochodu(zapłon włączony ) ciągle mi pisze że interfejs nie gotowy (stan interfejsu =-2) Podłączyłem inny kabel to samo. Bez podłączenia do auta vag jest okey ,(znaleziono itp)test przechodzi ,natomiast po podłączeniu już nie-o co kaman. Proszę o pomoc .Będe wdzięczny za wszelkie sugestie.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za odpowiedź , jaki interfejs mam kupić (będe wdzięczny za linki np. allegro) ewentualnie dokładny opis jak włączyć tym kabelkiem menu serwisowe w mmi high 2g i jakim programem. I czy wogóle się da nim to zrobić.Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano
  • Autor

Czy tym kabelkiem vag-k+can commander full da się odblokować te menu serwisowe.Jeżeli tak to w jaki sposób , jakim progsem ??

Opublikowano
Czy tym kabelkiem vag-k+can commander full da się odblokować te menu serwisowe.Jeżeli tak to w jaki sposób , jakim progsem ??

Nie wiem czy jest za słaby do B8 :wink: podłacz i sprawdz .

Opublikowano

VAS 5054A też ogarnie to auto. Jest droższy niż VCDS lub inne podobne ale prowadzi za rączke przy kodowaniach czy adaptacjach i wszytstkie opisy po polsku.