FANTOMAS Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Jak w temacie czy zna ktoś patent jak wyciąga się przyciski (a dokładnie zaślepki) dla ściętej kiery z TT takiej ja na zdjęciu poniżej walczę z tym już dłuższą chwilę ale ni hu hu nie chcą mi te zaślepki wyjść :-( a na razie hamuje się z siłą razy gwałt co by czegoś potem nie trzeba było traktować "kropelką"
wrclaguna Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Z tego co pamiętam to musisz pierwsze sciągnąć ten cały chrom Ciągnij mocno do siebie a wyjdzie
FANTOMAS Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Z tego co pamiętam to musisz pierwsze sciągnąć ten cały chrom Ciągnij mocno do siebie a wyjdzie Serio mówisz czy sobie jajcujesz zamknąłem oczy i pociągnąłem i............ Teraz drugie pytanie: nie wiesz czy do tej kiery pasuje multifunkcja z A8 ? bo tylko ona po zdjęciach jest zbliżona wyglądem (wymiarem i zakrzywieniem przycisków)
wrclaguna Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b7-rozbieranie-kierownicy-s-line-multi-lopatki-167048/ Panel z przyciskami od multi wysuwany do środka kierownicy zdecydowanym ruchem. Z A8 jasiek nie pasuje do TT
FANTOMAS Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 dzięki za błyskawiczną odpowiedź multi funkcja z A8 (bo o to pytałem) nie pasuje do w/w. kiery. Przerabiałem temat. Są dosłownie milimetrowe różnice w kształcie i nie da się tego zrzeźbić w żaden sposób.
Recommended Posts