Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to myślę że na spocie w niedzielę pogadamy

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 293,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

3898089677.jpg:whistling: Ładniutkieee :naughty:

---------- Post dopisany 23-01-2014 at 07:20 ---------- Poprzedni post napisany 22-01-2014 at 19:03 ----------

:hi:

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

I od rana juz klopoty z autem -15 i falowanie na obrotach :facepalm: odrazu w pracy na warsztat i czyszczenie przeplywki :kwasny: usterka zrobiona i auto chodzi :kox:

Opublikowano

No ja na swoją nie narzekam jak na razie auto spisuje się na medal

Opublikowano
  • Autor

Ja dziś przepustnice czyściłem i byłem u elektryka zaadaptować itp ale szukam nowej :decayed:

Opublikowano
Ja dziś przepustnice czyściłem i byłem u elektryka zaadaptować itp ale szukam nowej :decayed:
ciekawe ile nowa:whistling:
Opublikowano
  • Autor

nowa w sensie inna z auta :grin:

Opublikowano

nowa w sensie inna z auta :grin:

A takie buty:naughty:

Artur25 kupil auto vw polo i na germana robi 14 alu 9 cali :whistling: to dopiero bedzie projekt :eusathink:

Opublikowano

Powitać z rana jak tam u was temperatura jest u mnie bylo13 stopni poniżej zera wrr.

Opublikowano

witam panowie :hi: u mnie -14 :facepalm: niestety do pracy nie dojechałęm dzień urlopu starego i walka z autem nie odpaliło dopiero za 5 razem i faluje na obrotach i paliwo ucieka wezem :kwasny: dobry początek weekendu :facepalm: wczoraj walczyłem 2 godz i nic przy -12 w garazu dziś ciąg dlaszy :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor
witam panowie :hi: u mnie -14 :facepalm: niestety do pracy nie dojechałęm dzień urlopu starego i walka z autem nie odpaliło dopiero za 5 razem i faluje na obrotach i paliwo ucieka wezem :kwasny: dobry początek weekendu :facepalm: wczoraj walczyłem 2 godz i nic przy -12 w garazu dziś ciąg dlaszy :thumbdown:

u mnie -12 jest :decayed:

Opublikowano

No to wyrazy współczucia :facepalm:

---------- Post dopisany at 17:42 ---------- Poprzedni post napisany at 14:32 ----------

Pany ile może kosztować takie lakierowanie na połysk kolor srebrny listew wewnętrznych jak na foto ?:wink:

image.jpg

A tutaj dla zapalonych tuningowiczów bierzmy przykład z tego kolegi on wie co to tuning ! :grin:

3a0bf1e346b4f0493255b394790af2ae.jpg

Opublikowano

No to wyrazy współczucia :facepalm:

---------- Post dopisany at 17:42 ---------- Poprzedni post napisany at 14:32 ----------

Pany ile może kosztować takie lakierowanie na połysk kolor srebrny listew wewnętrznych jak na foto ?:wink:

http://s10.postimg.org/wxcdgr3fp/image.jpg

A tutaj dla zapalonych tuningowiczów bierzmy przykład z tego kolegi on wie co to tuning ! :grin:

http://s17.postimg.org/q9pg4xawb/3a0bf1e346b4f0493255b394790af2ae.jpg

Auto prawie opanowane u mnie jeszcze małe szczegóły jutro i cacy :naughty: ciężko wycenić ile by wziął lakiernik za to :wink: pług z tyłu i pewno z przodu a na klapie regał na kwiatki :polew:

Opublikowano

No niezle .MASAKRA:facepalm: podobne widze w okolicy tylko octavie tdi :facepalm:

---------- Post dopisany at 19:54 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ----------

Panowie a co myslicie o tym warto:eusathink:AUDI A4 B5 TUNEL ŚRODKOWY PODŁOKIETNIK (3909348940) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano
No niezle .MASAKRA:facepalm: podobne widze w okolicy tylko octavie tdi :facepalm:

---------- Post dopisany at 19:54 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ----------

Panowie a co myslicie o tym warto:eusathink:AUDI A4 B5 TUNEL ŚRODKOWY PODŁOKIETNIK (3909348940) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

cena dobra :thumbup1:

Opublikowano

Tylko to jest od lifta chyba co nie? I brakuje zaslepek bocznych.

Opublikowano

Pewnie dla tego taka cena. czy od fl nie pasi do przed:eusathink:

Opublikowano

Zapalniczke ma w tunelu zobacz.

Opublikowano

tunel przed lift to jest