Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powitać panowie

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 293,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Luterko od ANGOLA wyrwane czekanie za paką :banan:

Opublikowano
To jak go rzucilo ? Wiatr czy co? Bo ja dzisiaj zwijalem sie po zakretach z pleszewa i git byl.

---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:12 ----------

Michal belka do polo nie podejdzie?

Leciał od strony kalisza i co jest koło ferio ten łuk na konin pod tym mostem jakby samym wy***ał. Lubi prędkość a,że padało wcześniej i było ślisko to jak wchodził z dużą prędkością w łuk ( lewy) to go rzuciło lekko na prawo i kierownicą skręcił koła i hamulec i go poniosło. Uderzył w prawą barierę tam zgubił lampy,belke chlodnice i zderzak razem z lewą felgą i kołem. Potem uderzył jeszcze w lewo i się zatrzymał jakimś cudem na boku.. Kiedyś jak wracaliśmy z tuliszkowa ze spotu a3 to nie mogliśmy go złapać a na budziku miałem 170 i stwierdziłem,że nie warto. Pierwsze było ciemno a po drugie szybciej się zbiera.. Zobaczymy czy głupota mu odejdzie. 1.8T poszło do żyda a włożył w te auto sporo kasy. :decayed:

Opublikowano

Bry z względu na panujące warunki atmosferyczne za dzisiejszego spota dziękuję :decayed::hi:

Opublikowano

hmmmm jest dobrze :wink:

Opublikowano

My ram jakoś damy radę prawda michał: )

Opublikowano

Damy damy :hi:

Mmmmm :slina::slina::slina:

4030118515_1.jpg

Opublikowano

A zyczylem pogody :)

U mnie w poniedziek londuje audi u lakiernika, lusterka bo to lusterko od rafala sie dosyc nalezalo, zderzak itp do malowania.

Opublikowano

To miodzio :wink: jak przyjdzie poskładać i na spocik jak najpredzej :naughty:

Opublikowano
  • Autor

ja będę podłokietnik będzie i uchwyty na kubek

Opublikowano
ja będę podłokietnik będzie i uchwyty na kubek

AREK musimy sesje naszych kóz zrobić :naughty:

---------- Post dopisany at 18:49 ---------- Poprzedni post napisany at 13:23 ----------

DZIA ZA SPOTA :hi:

Opublikowano

Mieliscie z 3 auta?

Opublikowano

5 BYŁO :naughty:

aA TAKIE TAM Z PREZESEM :D

CAM00252.jpg

CAM00259.jpg

Opublikowano
Arek gwint już zapodałeś czy nadal koza na POLISH / WORKS :grin: Bo mi z przodu brakuje 9 cm do gleby by szurać dokładka i nie wiem czy schodzić w dół jeszcze :whistling:

kozy nie miałem na POLISH | WORKS :whistling:

Pochwalił byś się fotkami jak wygląda :naughty:

---------- Post dopisany at 07:31 ---------- Poprzedni post napisany at 07:30 ----------

:hi: Powitać z rana

Widze Prezesy że foto poszło:a4fan:

Opublikowano
Arek gwint już zapodałeś czy nadal koza na POLISH / WORKS :grin: Bo mi z przodu brakuje 9 cm do gleby by szurać dokładka i nie wiem czy schodzić w dół jeszcze :whistling:

---------- Post dopisany at 07:31 ---------- Poprzedni post napisany at 07:30 ----------

Małe IMAGE :naughty: bo coś oblukaliśmy po drodze do domu i przy okazji fotki zrobiliśmy :wink:

Opublikowano

E tam i tak nikt nie przebije BLACKCOOLA i mojego podrywu. Czekam do soboty i bajera leci :decayed:

PS: NA drugi raz mnie nie podpuszczać albo brać przykład bo sami kawalerowie szykują :decayed:

Opublikowano

Małe IMAGE :naughty: bo coś oblukaliśmy po drodze do domu i przy okazji fotki zrobiliśmy :wink:

Następnym razem jakąś większą fote trza by strzelić :wink:

Opublikowano

No ale mnie nie będzie musiałem swoją przepraszać:)że mi tak zeszło ale podryw niezły: )

Opublikowano
E tam i tak nikt nie przebije BLACKCOOLA i mojego podrywu. Czekam do soboty i bajera leci :decayed:

PS: NA drugi raz mnie nie podpuszczać albo brać przykład bo sami kawalerowie szykują :decayed:

:polew::polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:37 ----------

Trzeba ogarnąć wiekszego spota :wink: a po drugie to was walne alcantary teraz szukam :facepalm:

Opublikowano

No i dobrze masz zajęcie lamo ! U mnie czerwona bydzie :banan:

Przy okazji zmiana gałki od polifta i mieszka z czerwonym przeszyciem :decayed: