Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kazdy modzi :D

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 292,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Z przykrością informuję,że mam małpę na b6 i jeżeli wypali mi wyjazd do francji we wakacje i uda się sprzedać niuńkę to pojawiło by się na pokładzie coś takiego tylko w manualu: Audi A4 16999.00 PLN. Radom - otoMoto.pl A jeżeli się nie uda to w przyszłym roku pewnie będzie zmianka. :decayed:

Opublikowano

Artur 2:polew:

Opublikowano

f*ck OFF ! Do niego mnie nie porównuj. Może będzie może nie cały czas będę robił b5 aż będzie kasa na coś nowszego. :wink:

---------- Post dopisany at 16:35 ---------- Poprzedni post napisany at 16:11 ----------

A tutaj kolejne auto z serii "POLAK POTRAFI": Audi 80 10990.00 PLN. Boguszów-Gorce - otoMoto.pl

Opublikowano

Bierz cabrio:wink:

Opublikowano
  • Autor
Z przykrością informuję,że mam małpę na b6 i jeżeli wypali mi wyjazd do francji we wakacje i uda się sprzedać niuńkę to pojawiło by się na pokładzie coś takiego tylko w manualu: Audi A4 16999.00 PLN. Radom - otoMoto.pl A jeżeli się nie uda to w przyszłym roku pewnie będzie zmianka. :decayed:

jedzie na shake :grin:

Opublikowano

jedzie na shake :grin:

:polew::polew:

Mowisz b6 na glebie niż b5 :whistling:

Opublikowano

Kuźwa próbuje kupić jakieś ori radio do Audiczki ale ceny są kosmiczne. Nie dam 250 zł za Concerta II w średnim stanie. A co niektórzy krzyczą sobie takie ceny za zajechane padaki bez kodów i z niedziałającymi CD :facepalm:

Opublikowano
Kuźwa próbuje kupić jakieś ori radio do Audiczki ale ceny są kosmiczne. Nie dam 250 zł za Concerta II w średnim stanie. A co niektórzy krzyczą sobie takie ceny za zajechane padaki bez kodów i z niedziałającymi CD :facepalm:

Magia audi niestety bo sprzedawcy myślą że to w środku złoto.

Opublikowano

Magia audi niestety bo sprzedawcy myślą że to w środku złoto.

No niestety. Najlepsi są ci co sprzedają niby radio w 100% sprawne ale bez kodu :grin: Czyli kupujesz kota w worku. A wiadomo że konkretne modele mają problem z potencjometrem.

Opublikowano
  • Autor

znam ten sam ból :wink:

Opublikowano

Gdyby nie to że nie mam czasu się bawić to bym kupił jakieś Symphony bawił się w reżanie bo akurat te radyjka idzie kupić za grosze.

Opublikowano

navi plus :grin:

Opublikowano

250 to jeszcze przystępna cena chodzą i po 400 a też polowałem na to radio. :wink:

Opublikowano
:hi::hi:
Opublikowano

Powitać: )

Opublikowano
:hi::hi: Z wiosną coraz większa Cisza :grin:
Opublikowano

Bo wszyscy coś działają: ) a mi po głowie chodzą głośniki bosse audi ale tylko przód: )

Opublikowano

Eh..

RADIO CD AUDI CONCERT A4 B6 (4074951595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Nie dość że radio wygląda jak z d*py wyjęte, CD nie działa, kodu nie ma.... I on chce za to 150 zł. Optymista.

Nie wspomnę już o przesyłce 30 zł.

Opublikowano

Moze on bardziej jako eksponat sprzedaje :)

Sylwek kup ori glosniki bo bose tylko na przodzie nie tedy droga :)