Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dzisiaj rezalem wydech i przesadzilem bo w srodku jest za glosno a na zewnątrz to wgl ryk no i polerka maski :)

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 292,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja dzisiaj rezalem wydech i przesadzilem bo w srodku jest za glosno a na zewnątrz to wgl ryk no i polerka maski :)

jakiej firmy masz :decayed:

Opublikowano

Bartek mojego remusa :decayed: no co ty :grin:

Opublikowano

No niedokładnie taka jak arek. Bo mam wrażenie,że jego jest trochę ciemniejsza bardziej pod bordo lekko wchodzi a moja jest mega ognista czerwień... Dzisiaj tyle miałem do ogarniania,że za auto wziąłem się dopiero o 18 i udało mi się w 2.5 h rozebrać wszystkie 4 drzwi i założyłem na nich Alkantare potem poskręcałem. Myślę,że jak na pierwszy raz czas ok. Natomiast została mi konsola i za to się wezmę jutro po pracy więc pewnie wieczorem wrzucę foto jak to wygląda. Nie powiem,że nie ma zabawy tym dziadostwem ale wygląd mówi sam za siebie... Kur*a warto było !:grin:

Opublikowano

No to czekamy na fotki: )

Opublikowano

jakiej firmy masz :decayed:

Końcowy remus środkowego brak jedynie kat został ale muszę coś ogarnąć żeby trochę go wyciszyć ;)

---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ----------

Bartek mojego remusa :decayed: no co ty :grin:

Remusa nie ruszalem tylko środek wyciąłem bo brzeczal :D:decayed:

Opublikowano

Powitać :hi::hi:

Kolejny dzień czas do pracy potem kończenie listwy kokpitowej. :decayed:

Opublikowano

Powitać panowie: )

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

I Dawid gdzie w końcu robisz?:)

Opublikowano

Przy plandekach :wink:

dziś tył skręcony na około 62 teraz przód mnie czeka na 61 i klepanko małe błotników :kox:

Opublikowano
:hi: Ja dzisiaj jednak zamowilem nowy środkowy wydech i stumienic na sobote mam zajecie :)
Opublikowano

Panowie słyszeliście że od 1go czerwca 2014r wchodzi ustawa że auta powyżej 10 lat mają zostać zezlomowane? właśnie oglądałem express reporterów i tam był właśnie ten temat ktoś coś wie?

Opublikowano

prima aprilis się kłania :grin:

Opublikowano

Powitać z rana :hi:

Opublikowano
Panowie słyszeliście że od 1go czerwca 2014r wchodzi ustawa że auta powyżej 10 lat mają zostać zezlomowane? właśnie oglądałem express reporterów i tam był właśnie ten temat ktoś coś wie?

Haha, przecież to większość aut na naszych drograch :grin:

Opublikowano

Darek zgadłeś wczoraj dopiero na końcu powiedzieli że to żart mam na myśli express reporterów. Powitać panowie

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Powitać :hi:

Ps: Darek dokładnie pracuję w ROLAND-zie niemiecka firma jakaś. Ale kasa dobra, premia po 3 miesiącach co miesiąc też ma być a po około roku są i bony. Więc jest dobrze. Praca też Ciekawa nie jakieś nudziarstwo. Tam nie tylko plandeki. Okazuje się,że LECHU też tam robi od nas z a4 tylko jest na innym dziale o dziwo na robieniu chyba drzwi do lodówek jeżeli dobrze pamiętam. :decayed: