Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To z montażem fisa nie będzie problemu ze zmianą samego podswietlenia już tak

A jakby kupić fisa już z podświetleniem białym ? Jeszcze musiał bym zapytać jakiegoś znawcę czy aby się nie mylę z tym immo ale prawdopodobnie jeszcze jest poza licznikiem.

Chodzi ci o całe liczniki oczywiście? Jeśli masz immo po za licznikami to nie ma problemu. Zresztą możesz to łatwo sprawdzić. Ściągasz półkę nad nogami kierowcy i po prawej stronie powinieneś mieć przyczepioną taką białą puszkę. To właśnie immo. Jak tego nie ma, to immo musi być w licznikach.

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 293,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja szukać będę ale chyba zółtych albo Ori białych zastanowię się jeszcze.

Nie ma żółtych ori tylko to jest folia

Napisałem,że ori białe a co do żółtych to właśnie wiem,że folia ale dość fajnie to wygląda.

538827_10152125095385317_1443348987_n.jpg

Swoją drogą to też wygląda nieźle i felgi :decayed:

100_4242.jpg

DSC_2217.jpg

---------- Post dopisany at 13:52 ---------- Poprzedni post napisany at 13:49 ----------

A tu komplet drążków kierowniczych i końcówek+ wahacze na przód i do tego jeszcze w komplet 4 springi -30mm które wpadną tylko czekają aż szyba się oswoi z autem więc koło tygodnia czasu musi minąć zanim wjedzie pod lewarek. :decayed:

15052014_004.jpg

Opublikowano

Żółta foli, plus ostry ksenon i halo będą dawać na zielono jak u kumpla :grin:

Opublikowano

A i jeszcze jedno zastanawiam się nad usunięciem znaczków wszystkich z tylnej klapy tylko Ciekawi mnie czy to będzie dobrze wyglądać.

---------- Post dopisany at 13:55 ---------- Poprzedni post napisany at 13:54 ----------

Labiel kiedy ty dojedziesz w końcu na jakiegoś spota ? :)

Opublikowano

Co do wymiany czegokolwiek w zawieszeniu. Przypominam, że dokręcanie wahaczy itp robimy dopiero jak auto stoi już na kołach, najlepiej bujnięte parę razy aby wszystko się ułożyło. Wtedy wchodzimy pod auto i dokręcamy wahacze do sanek.Broń Boże robić to na podnośniku bo za 2 miesiące będzie po tulejach. Kumple był na 2 miechy temu na wymianie tulei i już ma zerwane (a jeździ tyle o i ile, z maks prędkością 30 km/h). Nie wiem co za partacz robił mu wymianę.

PS: Dokręcanie przy glebie jest nieco kłopotliwe :decayed:

---------- Post dopisany at 13:58 ---------- Poprzedni post napisany at 13:56 ----------

[/color]Labiel kiedy ty dojedziesz w końcu na jakiegoś spota ? :)

Kuźwa zawsze mi jakoś na pasuje. Teraz na weekend prawdopodobnie lecę na chatę więc w niedzielę będę wracał na Poznań. Jak się nie uda to za jakiś czas będę miał urlop, może wtedy :wink:

Opublikowano

Mówisz,że broń boże na podnośniku czy mówisz tu o lewarku ? :grin: Bo ja pod lewarkiem będę to robił.

Opublikowano
Mówisz,że broń boże na podnośniku czy mówisz tu o lewarku ? :grin: Bo ja pod lewarkiem będę to robił.

Ani jedno, anie drugie. Przy dokręcaniu auto ma stać na kołach, czyli w normalnej pozycji pracy. Oczywiście przeguby półkoliste możesz dokręcić. Ale całą resztę, gdzie masz tuleje dokręcasz jak auto stoi na kołach. Innej opcji nie masz. Jak dokręcisz w pozycji gdy koło będzie opuszczone, czyli w jednej ze skrajnych pozycji to możesz być pewien że tuleje szybko szlak trafi - ponieważ już jak auto będzie stało na kołach tuleje będę naprężone w takim stopniu jak wtedy gdy wpadasz w dziurę (czyli jak zawiecha pracuje). Jak dodasz do tego jeszcze dodatkowe naprężenia kiedy autem dobija...

Opublikowano

Dzięki labiel cenna wskazówka. :wink:

Opublikowano
  • Autor

Panowie czemu nie jedziecie na OEM+? dalej zapisywać się

Opublikowano

Kete spiringi masz -40:grin:

Opublikowano

:hi:siemka no ja na weekend odpadam jadę do zgierza

Opublikowano

O f*ck !! Arek większa ranga już :naughty:

Opublikowano
O f*ck !! Arek większa ranga już :naughty:

Jaka ranga?

Opublikowano

KLUBOWICZ :hi:

Opublikowano
KLUBOWICZ :hi:

Aaa :grin:

Opublikowano

Rafał powiedz mi jakie masz ET ??

Bo ja dzis przymierzałem 215/45 R17 na 8.5 cala i oponka Micha sie niezle naciągła :banan: mam et 35 i plany dystans 15 mm lub mniejszy ciut :whistling:

Opublikowano

U kurde, teraz ci nie powiem bo nie pamiętam. Wiem że to maks jaki wejdzie - fele na równi z błotnikami.

Opublikowano

To masz pewno ET 30 :wink:

Opublikowano

Chyba raczej ET 35, coś mi się tak kojarzy. Jak wcześniej miałem opony 225 które były na równi z felami to przy mojej glebie z przodu musiałem podginać rany żeby nie haczyło, a z tyłu co chwila skrobałem plastik z opon :grin: bo nadkola zżerało. W tym sezonie przerzuciłem się na 215 więc jest delikatny naciąg i jest ok. Nie mówiąc o tym że komfort jazdy w koleinach się poprawił. Przy jeszcze mniejszym ET fele już by wystawały po za obrys auta bo te mam na równi z błotnikami.

Opublikowano

Też mam plany na 215 i tył wysunąć :wink: