fatboy Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zapraszamy przylatujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 NIe przylatuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Eeeee mientki Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez fatboy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Eeeee mientki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Powitać panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 no w końcu założyłem lato i trochę przepastowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 W końcu mam urlop to cos podziałam z autem Ale i tak wp***dol bo miałem dokumenty o chatę łatwic Tap by iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Ja dzisiaj też wypolerowalem sobie autko i umyłem użyłem efekt super ale całe auto ręcznie jutro wnętrze a i taki tam mój nowy nabytek. jeśli pogoda dopisze to za tydzień progi konserwację przyjmą i zakładam lato. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Ja wixowałem formula1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Ja jutro odświeżyć muszę plastiki i można smigać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 EFEKT NUDY PO PRACY SCIEMNIENIE LAMP ALE I TAK NIE ZADOWOLONY BO PECHERZE MAŁE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Super ci wyszło. :-) a i autko się świeci. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Super ci wyszło. :-) a i autko się świeci. :-) PO WOSKU SHINY GARAGE - Bee's Knees Purple Spray Wax Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez Michu B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Ja dzisiaj też wypolerowalem sobie autko i umyłem użyłem efekt super ale całe auto ręcznie jutro wnętrze a i taki tam mój nowy nabytek. jeśli pogoda dopisze to za tydzień progi konserwację przyjmą i zakładam lato. :-) Dobrze jest nawet jak po takim wosku EFEKT NUDY PO PRACY SCIEMNIENIE LAMP ALE I TAK NIE ZADOWOLONY BO PECHERZE MAŁE Nie wiem jak innym ale braciszku wolę zdjęcie numer 2 bez foli pomarańczowej na lampach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 ALe folia jest na obu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 ALe folia jest na obu Jak na obu jak na 2 zdjęciu są same ciemne lampy bez pomarańczowych USów PS: JA MAM WIĘKSZY WYDATEK BO DO WYMIANY ELEKTRONICZNY NAPINACZ ŁAŃCUCHA ROZRZĄDU KOSZT = 1000 ZŁ + ROZRZĄD 260 = 1260 ZŁ DZIĘKUJĘ DOBRANOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 ALe folia jest na obu Jak na obu jak na 2 zdjęciu są same ciemne lampy bez pomarańczowych USów PS: JA MAM WIĘKSZY WYDATEK BO DO WYMIANY ELEKTRONICZNY NAPINACZ ŁAŃCUCHA ROZRZĄDU KOSZT = 1000 ZŁ + ROZRZĄD 260 = 1260 ZŁ DZIĘKUJĘ DOBRANOC Jak sie dobrze przyjrzysz USA widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Powitać ja dziś skończyłem czyścić moją furke i teraz chwila odpoczynku i na wesele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ja we wtorek oddaje swoją do mechanika by ustalił przyczyne terkotania. Ja obstawiam napinacz albo wyciągnięty łańcuch ale co będzie to się okaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) na nowe forum A4 Klub Polska B5 Battalion dawajcie tu i zakładać wątek słupecko-konińskie Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez Michu B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi