Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

brak oświetlenia deski rozdzielczej i nawiewów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy , mam problem z podświetleniem , nie świeci mi cala konsola środkowa tu gdzie radio wraz z nawiewami , zegar świeci , lecz cały środek padł , od czego zacząć , co sprawdzać proszę o pomoc

Opublikowano

ja bym posprawdzał żarówki . też mi padły ostatnio przy nawiewie i wymieniłem zaróweczki

Opublikowano
  • Autor

nagle by wszystkie żarówki padły ?> nie świeci nic poza zegarem , ale zegar jest zapewne osobno zasilany , bo zaczyna świecić jak włączysz światła , a cały kokpit wraz z nawiewami powinien mi świecić po przekręceniu stacyjki a tu nic ciemno , głucho , pomóżcie ...

Opublikowano

hmm elektrykiem nie jestem ale skoro nawiewy i kokpit po przekreceniu stacyjki padł .... moze jest to kwestia bezpiecznika sprawdzałes? a jeżeli takowego nie ma to hmm.. sam mam żarówke spaloną w podświetlaniiu zapaliczniki ale reszta świeci.... zatem to u Ciebie nie jest usterka wywołana jedną przepaloną żarówką. Coś grubszego bądz tak jak mówiłem bezpiecznik poleciał. Sprawdz to.

Opublikowano
  • Autor

bezpieczniki sprawdzone wszystkie dobre ! oczywiście te z boku drzwi .. no chyba że są jeszcze jakieś inne co maja wspólnego z oświetleniem deski , proszę pomóżcie chłopaki ...

---------- Post dopisany 12-11-2012 at 14:27 ---------- Poprzedni post napisany 11-11-2012 at 16:47 ----------

up.

Opublikowano

od podswietlania pokretel nawiewu jest 1 zarówka

Opublikowano

a patrzyłeś może gdzieś kabel masz przerwany albo co ?? Cudowałeś coś wcześniej z podświetlaniem lub z dechą ? Czy poprostu z dnia na dzień Ci przestała świecic ?