gucioslaw Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Cześć. Przymierzam się do przesiadki do B8 i mam pytanie do właścicieli tych modeli. Jak jest z zestawem głośnomówiącym. Jeśli na konsoli środkowej albo na tunelu (zależenie od wersji) znajduje się przycisk "TEL" mogę uznać że samochód ma wbudowany bluetooth? Zauważyłem że pomimo tych przycisków w wielu samochodach jest zamontowany dodatkowy zestaw głośnomówiący. Nie wiem czy ktoś po prostu nie jest w stanie sparować swojego telefonu z samochodem, czy to przycisk widmo Przykład poniżej:
wrclaguna Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 W wiekszości jest brak sterownika bluetooth dotyczy to CONCERT/SYMPHONY
gucioslaw Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 Rozumiem. W przypadku MMI 2G i 3G występowały zawsze, czy też trafiają się kwiatki i trzeba dokładać moduł? Domyślam się że ciężko to zweryfikować
bauer7777 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Witam u mnie mmi 2G bluetooth jest i działa naciskasz przycisk tel i jest ok
wrclaguna Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Rozumiem. W przypadku MMI 2G i 3G występowały zawsze, czy też trafiają się kwiatki i trzeba dokładać moduł? Domyślam się że ciężko to zweryfikować Zazwyczaj w MMI 2G jest a w MMI 3G jak jest sterownik to trzeba go aktywować .
AndrzejewskiA4B8 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Gdzie mogę kupić taki sterownik lub moduł ponieważ u mnie jest właśnie przycisk „TEL” lecz to tylko tyle... wyskakuje mi komunikat telephone not installed co mam kupić lub zrobić żeby uaktywnić ta opcje i czy potrzebuje tez mikrofonu bo nigdzie w aucie go nie widzę
Rekomendowane odpowiedzi