Ksiadz Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Witam! Nie wiem czy w dobrym dziale, jak nie to proszę o przeniesienie. Chciałem się dowiedzieć ile w PL może kosztować przedni zderzak z wersji DTM, goły, gotowy do malowania? Mam coś takiego tutaj ale nie wiem kompletnie czy się opłaca brać. Dziękuję i pozdrawiam!
marcin_o23 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 nie wiem czy ci pomoge ale w tym roku widziałem na allegro tylko raz przedni zderzak dtm kompletny za 3tys
Piotrek81 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 nie wiem czy chodzi ci o to,ale znalazlem co s takiego,nie jestem pewien czy wysylaja do europy; Audi B7 A4 Quattro 2.0T > Exterior > Body > DTM Package > ES#2539190 DTM European Bumper Cover - Front - 8E0807105QGRU ---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ---------- nie wiem czy chodzi ci o to,ale znalazlem co s takiego,nie jestem pewien czy wysylaja do europy;Audi B7 A4 Quattro 2.0T > Exterior > Body > DTM Package > ES#2539190 DTM European Bumper Cover - Front - 8E0807105QGRU OEM / Performance Parts for Audi, BMW, Mercedes Benz, Mini, Porsche & Volkswagen - ECS Tuning
Rekomendowane odpowiedzi