Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problem z gwarancją Nokia e52

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam taki problem z "mężowską" Nokią e52.. Ogólnie wiadomo,że seria była felerna, padały głośniki, mikrofony i wyświetlacze. Opisywany telefon był już 4 razy w serwisie, 2 razy z zepsutym wyświetlaczem,3 razy z głośnikiem+pogłos z mikrofonu.. Niedawno znowu padł głośnik i na wyświetlaczu pojawiły się czarne paski. Dodam,ze nie było to uszkodzenie mechaniczne, bo piękny rozmawiał przez telefon, włożył go potem do kieszeni, po paru minutach wyjął żeby sprawdzić godzinę i już były te paski na ekranie. Oddałam telefon do salonu Orange, wkurzyłam sie i poprosiłam o wystawienie takiego zaświadczenia o niezgodności towaru z umową, bo kurczę ile można oddawać telefon na gwarancję :facepalm:

dzwonią do mnie w piątek że niestety uszkodzenie wyświetlacza to uszkodzenie mechaniczne - no to ja się ku**a pytam jak to możliwe?!?!?! Pani z Orange powiedziała że mogę ewentualnie podjechac do serwisu i się z nimi wykłócać. W związku z tym moje pytanie, czy jest sens? Jeśli tak, to na co się powołać, czym postraszyć?

Opublikowano

Pójdź do Państwowej Inspekcji Handlowej lub Rzecznika Konsumentów. W każdym większym mieście jest coś takiego i pomogą Ci w takiej sytuacji. Ja miałam podobny problem z golarką. Pomogli mi zrobić odpowiednie pisemko i monitorowali całą sprawę. Szybko odzyskałam pieniądze. Awantury w serwisach nie polecam, bo przeważnie wszyscy mamy daleko, a po drugie to szkoda nerw:decayed:

Opublikowano
Pójdź do Państwowej Inspekcji Handlowej lub Rzecznika Konsumentów. W każdym większym mieście jest coś takiego i pomogą Ci w takiej sytuacji. Ja miałam podobny problem z golarką. Pomogli mi zrobić odpowiednie pisemko i monitorowali całą sprawę. Szybko odzyskałam pieniądze. Awantury w serwisach nie polecam, bo przeważnie wszyscy mamy daleko, a po drugie to szkoda nerw:decayed:

ja mam właśnie dosyć blisko, bo serwis jest w Gdańsku ;)

zadzwonię najwyżej do nich i postraszę PIH, zobaczymy co oni na to. Bo już cholera mnie strzela z tym telefonem :facepalm:

Powiem Ci szczerze,ze jakiś czas temu mężulkowi on faktycznie upadł z niewielkiej wysokości (z łóżka na ziemię), ekran też zdechł a mimo to wtedy wymienili.. A teraz d*pa. Dziś pojadę go odebrać z Orange i zobaczymy :)

Opublikowano

No jeśli blisko to nie ma sprawy i prawie nic nie kosztuje, a wspomnienie o PIH na pewno nie zaszkodzi :wink:

Opublikowano

dam znać, jak coś ogarnę :)

dzięki za informację ;)