Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] ALUFELGI, pomoc w wyborze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chcę kupić do Audi A4 b6 1.9 AWX alufelgi na lato, wybór padł raczej na 18. Zawsze miałem 17 na poprzednich autkach a teraz chce chyba spróbować 18 .

Najbardziej spodobał mi się model felgi montowanej przy RS4, niestety oryginały od rs'ki kosztują sporo i są w rozmiarze ''19 .

Problem jest taki, że na allegro wielkiego wyboru nie ma, jedne które wpadły mi w oko (są grafitowe i kosztują z gumami niecałe 2tyś zł Felgi Audi S line S3 Rs3 S4 RS4 S6 RS6 Grafit !!!! (3267453064) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.) niestety są od a3 i trzeba by kombinować z dystansem i dodatkowe koszty a dwa, że samochód ten robić będzie trasy norwegia-polska i większość czasu przebywac w norwegii a boję się kosztów w razie jakieś niewypału (czy bicia podczas dużej predkosci) nie znam wielu opini na ten temat sam nie wiem .

Jestem w kontakcie z gościem od tych felg audi rs4 s-line oraz VW skoda mercedes... (3280257639) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Niby niemieckie repliki tak jak chyba wszystkie inne od 19 rs4 ale myślę, że lepsze niż chińskie . Ma porobić mi dokładniejsze zdjęcia. Felgi jeździły na b5 niby proste . Nie wiem czy nie potrzeba do b6 dystansu

Jeszcze druga opcja kupna felg to te od modelu RS6 5cio ramienne, większy wybór jest i dobre ceny w sumie . Tylko nie wiem jak podchodzą czy trzeba dystans czy jest ok .

Jednak najbardziej podobają mi się te rs4.

Może znacie, macie jakies propozycje ciekawych felg do takiej audi (kolor jasny grafit)

Myślałem też o niewielkim (z racji tras załadowanym autem nie chce przesadzać z glebą) obniżeniu auta zeby nie wygladalo smiesznie może -20? Gdzie tego szukac mogą być używki jaką firme? (chyba ze tutaj jest OK i nie trzeba)

pozdrawiam

Opublikowano

Jeże chodzi o same sprężyny to większość firm ma ofercie sprężyny obniżające więcej niż 20mm (eibach, h&r, weitec, fk). 1BE z kolei będzie dość ciężko dopasować z racji wielu kategorii wagowych.