kery Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 dzien dobry.Mam problem z klimą ,wczoraj jechalem na wlaczonej klimie po jakims czasie zauwazylem ze dmuchawa dmucha coraz mocniej ale prawie nie chlodzi.W pewnym momecie uslyszalem klikniecie ,cos jak bezpiecznik ale duzo glosniejsze i wszystko na klimatroniku zgaslo i przestalo dzialac.teraz niemam wogole ani klimmy ani nawet nawiewu. Dodatkowo zauwazylem ze zgasl wyswietlacz temperatury zewnetrznej na desce. Bezpiecznik jest ok a wiec niewiem co jest.Prosze o pomoc jezeli ktos sie orjetuje co to moze byc i jak sobie z tym poradzic! Prosze uzywac prefiksu przy zakladaniu tematu.poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hultajewo Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ja mam podobny problem. U mnie nie chodzi dmuchawa. W jaki sposób ją sprawdzić i co może być tego przyczyną??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ja mam podobny problem. U mnie nie chodzi dmuchawa. W jaki sposób ją sprawdzić i co może być tego przyczyną??? to chyba nie dokonca podobny problem co u kery zdejmij schowek odlacz wtyczke wlacz nadmuch i zobacz miernikiem czy na wtyczce jest napiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi