Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

jakie pompowtryski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie jakie pompowtryski sa w silniku o kodzie BPW 8v mam jeden do wymiany i nie wiem czy regenerowac czy podmieniac na inny nowy ( ma ktos na sprzedaż pompke do tego kodu silnika) autem telepie na jalowym jakby chodzil na 3 cylindry powiedzieli mi ze jeden wtrysk doo wymiany moze podpowiecie mi co robic

pozdrawiam

Opublikowano

Najlepiej kolego jak wyciagniesz jeden pompowtrysk i spiszesz z niego numer symbol i taki sam musisz szukac do kompletu. Pewne ze to pompowtrysk??

Warto czasem zamienic kolejnosc pompowtrysków i sprawdzic. Np gdy kuleje 1 wtrysk to zamien go z 4 i sprawdz czy nadal pokazuje 1 czy teraz 4 jak zmieni na 4 to wiesz ze pompowtrysk a jak nadal 1 to wtedy moze byc gniazdo wyrobione, cos z elektryka i inne

Opublikowano

W BPW powinienes mieć mieć BJ jak się nie myle

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

dałem dziś do sprawdzenia swoje pompki nie wiem czy dobrze zrobiłem gość krzyknął 50 zł od sztuki, zauważyłem ze dwie pompki mają ucięte uszczelniacze tzn oringi scięte a dwa półokrągłe a zmieniałem komplet oringów koło miesiąca temu pytanie dlaczego dwa tak scieło a dwa nie ? teraz jakie szpilki kupić do pompek bo słyszalem ze sa one 1 razowego użytku ??jakieś sugestie ??

Opublikowano

Pompki będziesz miał sprawdzone to będziesz wiedział na czym stoisz. Przed demontażem warto sprawdzić błędy i blokie pomiarowe Vagiem. Szpilki proponuje mocujące dać nowe cena ok 8-12zł sztuka bo jak przy dokręcaniu pęknie to już robi się mniej ciekawie.

Opublikowano
  • Autor

a może ktoś podac link na allegro lub symbol jakie maja te szpilki do pompek boscha i ile ich kupić ???

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

4pompki 4 sztuki, wiadomo co z wtryskami ? oczywiście nowe uszczelniacze przy montażu muszą być!

Opublikowano
  • Autor

auto dymiło na maksa gryzącym śmierdzącym dymem, chodziło jak stary autobus na vagu kolega stwierdzil ze jedna pomka jest już na wykończeniu jak sie okazało 3 sztuki były dobre a jedna nie więc szpenio od pompek cos z nią zrobil niby przeczyścił i jest oki po montażu oczywiśćie nowe uszczelniacze i szpilki auto pracuje równo zero drgań normalnie nie to auto i nawet dymka nie puści przyczyną musiały być wywalone uszczelniacze w 2 wtryskach ponieważ po demontażu dwa pierwsze oringi te czerwone były normalnie scietę ale zastanawiam sie czemu tak sie stało a montowane były nie dawniej jak dwa miesiace temu tylko nie dawalem nowych szpilek i tu sie zastanawiam co mogło być przyczyną