Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[All B5] lampki zespolone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie odnosnie ori lamp Valeo zespolonych od Audi z 1999r-szukalem ale jakos nic nie znalazlem (jak przeoczylem to nie bijcie)

Moge kupic takie lampki w bardzo atrakcyjnej cenie ale... no wlasnie-sa od anglika, bez silniczkow, sa tylko jakies kabelki z wtyczkami i najwiekszy "-" jedna lampa ma urwane uchwyty mocujace :disgust:

Mozecie mi powiedziec czy takie lampki beda pasowac do mojej Audiczki [b5 1997],czy beda pasowaly silniczki z moich starych lamp,co z wtyczkami, no i czy da sie cos zrobic z tymi uchwytami (jakos cos przybinowac i dorobic)

Prawde mowiac nie zamierzalem zmieniac lamp ale taka okazja :naughty:

Z gory dzieki za wszystkie rady :hi:

Pozdrawiam

Opublikowano

Jaka to okazja? Ile? :decayed: A podstawowa sprawa, różnica między lampami z Anglii a tymi u nas jest taka że tam masz taką dźwigienkę (czy jak to zwał) w soczewce i przestawiasz na nasze drogi :wink4: Tylko że na kloszu lampy pozostaną oznaczenia że lampa na ruch lewostronny, ale to chyba nie ma sensu skoro soczewkę można przestawić... :mysli: Lampy będą pasowały o ile wytniesz kawałeczek błotnika, ale o tym to jest strasznie dużo na forum,

tu masz link do całego rezania -> http://www.a4-klub.pl/smf/b5_reflektory_zespolone_po_ii_lifcie_rezanie_i_montaz-t15032.0.html

Uchwyty jakoś trzeba dospawać, jeśli nie masz tych uchwytów, to można chyba kupić zestaw naprawczy czy coś takiego :mysli: Szukaj na forum, dospawanie nie stanowi problemu :wink4: Silniczki z Twoich lamp się nie nadają :no: Musisz kupić, na allegro można kupić od fiata punto już za 40-50 zeta :good: od fiata punto II

tu kolejny temat -> http://www.a4-klub.pl/smf/b5_adr_wymiana_lamp_na_zespolone_pytania_i_watpliwosci-t39114.0.html

Nie wiem jak Ty szukałeś że nic nie znalazłeś :decayed: I musisz kupić kostki do lamp w ASO... i piny żeby to jakoś połączyć... I tyle chyba :good:

Opublikowano

myśle ze temat wyjasniony i polecam używac opcji :szukaj:

zamykam