Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] PROBLEM Z KLIMATYZACJĄ AUDI RS4 B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was,

Mam taki problem z klimą w moim RS, po przebytej trasie jakiś tydzień temu wyłączyłem auto na chwile, aby zatankować jeszcze przy działającej sprawnie klimie. Po uczcie dla brzucha mojej śliczontki, klimatyzacja przestała chłodzić :wallbash: Pomyślałem, że to może z powodu mojego zapier... z dużymi prędkościami przez 500km, więc dojechałem do domu na spokojnie. Jednak sytuacja się nie zmieniła, więc zacząłem działać. Sprawdziłem w serwisie klimy i autoryzowanym, nabita jest prawie na max, błędów w elekt. nie ma, więc autoryzowany serwis stwierdził że to na 99% kompressor. Znaleźli jakieś pyłki na filtrze no i postawili diagnozę, że kompressor + cały układ klimy za ca. 15.000 zł z robocizną naturalnie. Dlatego mam do Was prośbę zanim odstawię auto na serwis i wydam na klimę "15", chciałbym aby ktoś polecił mi dobry serwis, który ogarnia tego typu problemy. Może wystarczy sprawdzić kompressor lub ewentualnie wymienić bez jakichkolwiek znacznych zmian układu. Może ktoś z Was miał podobny przypadek, ale ja jestem mega zaskoczony, że to stało się w moim Audi. Ponadto mam na części czekać 2 tyg. więc ogólnie mnie szlag trafia w tej Polsce.

Jeśli macie jakąś sprawdzoną firmę w Warszawie , ewentualnie Lublinie bo tam często jestem to chętnie skorzystam :hi:

Dziękuje za pomoc i pozdrawiam :)

Opublikowano

ja stawial bym na talezyk na sprężace ,czesto sie zrywa bez żadnego powodu ( koszt około 400 zl) łatwo sprawdzic wystarczy pokrecic talerzykiem na wyłączonym silniku ,jeżeli można pokrecic to 100% talerzyk

pozdrawiam