grzybek31 Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Witam chce podłączyć tuner tmc w swoim audi mam dołożoną navi rns-d dx i chciał bym by na fisie wyświetlała się radiostacja gdzie oryginalnie w b5 znajduje sie moduł tmc. Dodam ze google nic konkretnego nie powiedziało
animavili Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 W lewym boczku nadkola tylnego razem ze zmieniarką cd.Z tego co się orientuję tmc u nas nie działa ,więc da tylko to ,że wyświetli na fisie rds.
grzybek31 Opublikowano 7 Października 2014 Autor Opublikowano 7 Października 2014 oki dzieki no o to chodzi by uruchomić resztę fisa
razor37 Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Witam , a w b6 gdzie się znajduje ten TMC, kupiłem navigation plus czekam az mi przyjdzie , obecnie mam symphony II tunel 2 din , tera pytanko wystaczy ze wyjme stare radyjko i w to miejsce włoze navigation plus RNS-D i bedzie działac wszystko wyswietlanie na fisie tez czy nie , trzeba cos dokupywac zeby wyswietlanie rds działało na fisie po wpieciu RNS-D , prosze o porade . Moja bryka to avant mam płetwe na dachu i antene w tylnych szybkach... Edytowane 7 Marca 2015 przez razor37
Rekomendowane odpowiedzi