Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Czy to radio ma wyjscie na 4 głośniki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pytanie jak wyżej

Jest to radio Delta CC

c6f4c0e352ce0f79.jpg

Chciałem zmienic swoje gamma na jakies z Cd ale... nie dy rydy ;(

Do czego słuzy to wejscie na samej gorze?

Są 3 jedno od zasilania ,drugie od głośników a to trzecie?

Czy jeśli jest wyjście na 4 głośniki to nie musze kombinować z wzmacniaczem żeby słuchac muzyki z przodu i z tyłu?

Wydaje mi się że kostka od zasilania i od głośników jest taka sama jak w moim gamma

jak myślicie nie będzie problemów z podłączeniem?

Opublikowano

Oo w oplu mialem ta gorna kostke do sterowania w kierownicy

Opublikowano

eeetam w oplu to jest oooo ta gorna wtyczka sklada sie z 3malych mini iso ktore sie razem laczy i wychodzi jedna wtyczka

1. zolta - wyjscie liniowe (tylne glosniki wzmacniacz)

2. zielona - wyswietlacz

3. niebieska - zmieniarka cd

zamiast zmieniarki kup sobie emulator zmieniarki mp3 i wupasik!!!!

Opublikowano
  • Autor

A gdybym podłączył 4 głośniki bez zmieniarki, wzmacniacza i czegokolwiek to bedą grały wszystkie głośniki?

Jakiś helmut kiedyś kombinował z audio car bo mam troche pokielbasione z tymi wtyczkami ( mianowiciwe mam tylko 2 jedną od zasilania a drugą od 4 głośników) dodatkowo do tylnych głośników zamiast ori kabli biegną jakieś miedziane

Chciałbym żeby grały wszystkie 4 głośniki

Opublikowano

Jezeli radio ma wyjscie na 4 głosniki, i jezeli w samochodzie tez sa 4 głosniki... to sie da rzecz jasna. Problem tylko taki czy sobie z tym poradzisz. Dla mnie to pestka, wiec jak cos nie teges to mozesz smiało na PW. Ja audi jeszcze nie mam, ale ojciec ma A3 i mniej wiecej wiem o co tam chodzi, jego audi ma jakis plastikowy pseudo subwoofer aktywny sterowany z radia ( na tylne głosniki jest wzmak) no taka wsumie standardowa instalka pod A3, ostatnio radio padło, przyszedł nowy Alpine... i dalismy rade:)

tutaj znajdziesz pomoc w rozszyfrowaniu pinów

http://elektron.pol.lublin.pl/users/djlj24/studio24/kable/isooem.htm

Dopisane:

Z tego co widze na pinach to sa to tylko 2 kanał na wyjściu plus 4 liniowe na wzmak

Opublikowano
  • Autor

Dzieki za tą rozpiskę

Czyli reasumując gdybym chciał słyszeć muzykę ze wszystkich głośników musiałbym podlączyć wzmaka( domyślam sie że chodzi o wzmacniacz he he..) tylko że ja wzmaka nie mam

Czy to musi byc jakiś specjalny fabryczny wzmacniacz?

Do czego mam podłączyć ten wzmacniacz?

Opublikowano

przod: na przednie glosniki nie jest potrzebny zaden wzmacniacz bo sygnal juz wzmocniony wychodzi z radia i wystarczy podpiac tylko sierodkowa wtyczke

tył: na tyl sygnal wychodzi nie wzmocniony - dlateg potzrebny jest wzmacniacz,tylne glosniki podlaczone sa kostka mini iso niebieska to jest jedna z tych kostek co ci wyzej pisalem co 3 skladaja sie na jedna ale mozesz wpiac tylko ta jedna i bedzie sie trzymac i bedzie tyl gral

a co do wzmacniacza to jest on razem z glosnikiem w orginale,ale nie musisz zakladac ori http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t43760.0.html;highlight=montaz+wzmacniacza