pezet01 Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Witam wszystkichNiedawno kupiłem ten samochód w Niemczech (A4 Avant B8, 2010, 2.0TDi). Niestety nie sprawdziłem tego przy zakupie i okazuje się, że nie można uruchomić nawigacji.W samochodzie są dwie płytyoraz Taką mam informację gdy sprawdzam wersję oprogramowania Gdy uruchamiam nawigację mam taki komunikat Po włożeniu płyty wybieram YES i po chwili Skopiowałem zawartość płyty na kartę SD ale jest dokładnie to samo. Czy wie ktoś co jest nie tak? Z góry dzięki za odpowiedzi.
pezet01 Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Opublikowano 12 Listopada 2014 Musisz podnieść soft Do najwyższej czy jakiejś konkretnej wersji? A tak z ciekawości to możliwe, że ktoś jej wcześniej używał czy tylko tak dorzucili płytę żeby była na sztukę?
faktory Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Może dostał w salonie nowe mapy ale oprogramowania już nie zaktualizował bo masz fabryczne oprogramowanie (literka "P" przy numerze wersji). Zaktualizuj oprogramowanie to i mapy z 2014 pójdą. Tu masz wszystko co i jak - http://a4-klub.pl/index.php?/topic/274779-aktualizacja-mmi-3g-wersje-basic-oraz-high/ Niestety nie mogę edytować już tego tematu bo chciałem zaktualizować linki do wersji oprogramowania i dodać opis jak usunąć błąd "03175 - Invalid Data Set".
Danielok Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 Posiadam Mapy 2012 na plycie chciałem zaktaulizowac na nowsze 2014 z DVDCzy do najnowszych Map 2014 Nawigacja 3G Basic potrzebny jest aktywator do kazdego Audi po nr Vin osobno czy jest jeden uniwersalny ???
Brachp Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Witam. Mam takze problem z nawigacja. Mam na plycie aktualne mapy i po uruchomieniu navi po kilku minutach wyskakuje komunikat aby uruchomic nawigacje. Czy ktos moze wiedziec w czym jest problem ? Dodam ze nawigacja sie uruchamia, wczytuje trase i wszystko przez chwile dziala poprawnie.
Brachp Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Kurcze ale sęk w tym ze nie bardzo wiem jak to zrobic. Czy moglbym prosic chocby o mala pomoc ?
Rekomendowane odpowiedzi