lodzian83 Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 Witam, 1.Panowie mam problem z odpalaniem, sprawdzalem akumulator i jest ok. Problem polega na tym, ze na cieplym silniku trzeba go krecic... 2.Druga sprawa to zima w przymrozki jak postoi cala noc na dworze to rozladowane auto do zera jest nawet immobiliser nie dziala, musze go z kluczyka otwierac i zamykac... 3.Trzecia sprawa natomiast to denerwujace delikatne stukanie z przodu w zawieszeniu, oczywiscie sciezki diagnostyczne nic nie wykazaly, wszystko jest ok, a mnie dobija ten metaiczny dzwiek dochodzacy z przodu... Pomozcie prosze, jesli ktos sie spotkal z podobnym problemem w swoim aucie...
akjam Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Nie ten dział... Przeniesiony. Dzięki zieloni! Edytowane 16 Listopada 2014 przez akjam
error32856 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 W pierwszym przypadku efektem zlego odpalania bendzie w 90% padniety ktorys wtryskiwacz (do sprawdzenia), w drugim akumulator do wymiany , chyba ze gdzieś prad pobiera do sprawdzenia i poziom ładowania do sprawdzenia.
lodzian83 Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Opublikowano 16 Listopada 2014 W pierwszym przypadku efektem zlego odpalania bendzie w 90% padniety ktorys wtryskiwacz (do sprawdzenia), w drugim akumulator do wymiany , chyba ze gdzieś prad pobiera do sprawdzenia i poziom ładowania do sprawdzenia. Dziwna sprawa bo jezeli chodzi o akumulator to mowie to tylko i wylacznie jak na mrozie postoi przez noc rozladuje sie do zera, a jak w garazu stoi to moze stac i tydzien i odpali za pierwszym razem, wiec tutaj taka zaleznosc jest, nie wiem od czego zalezna... Moze mial ktos juz taki przypadek w swoim audi?? Sprawdze to w wolnej chwili musze podjechac przed zima zeby cos ktos ustalil bo jezdze czesto z rodzina i malym dzieckiem i nie mge sobie pozwolic na to zeby auto mi nawalilo w srodku zimy z dzieckiem w aucie...
error32856 Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 no i w tym mrozie pies pogrzebany ja stawiam na akumulator do wymiany
Rekomendowane odpowiedzi