stanley_30 Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Witam tak jak w temacie wymieniłem EGR i nadal delikatnie słychac dzwiek podobny do uderzenia w bęben pozatym czesto turbinka sie wiesza zastanawiam sie czy to nie N75 moze ktos cos doradz???
spanky Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Witam tak jak w temacie wymieniłem EGR i nadal delikatnie słychac dzwiek podobny do uderzenia w bęben pozatym czesto turbinka sie wiesza zastanawiam sie czy to nie N75 moze ktos cos doradz??? zapnij VAG'a zanim wymienisz pol silnika ... nie wiem skad pomysl na wymiane EGR-a ...
stanley_30 Opublikowano 25 Września 2008 Autor Opublikowano 25 Września 2008 Egr był w strasznym stanie lało sie z niego niesasmowicie mysklałem ze to jest przyczyna
spanky Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Egr był w strasznym stanie lało sie z niego niesasmowicie mysklałem ze to jest przyczyna OKI ale reszty juz nie wymieniaj na slepo ... Problem odciecia mocy dotyczy ukladu sterowania doladowaniem .... po diagnozei vag'iem bedzie wiadomo gdzie skierowac rece ktore lecza ...
stanley_30 Opublikowano 25 Września 2008 Autor Opublikowano 25 Września 2008 czyli jak podlacza Vaga to pokaze np ze N75 jest do kitu?
spanky Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 czyli jak podlacza Vaga to pokaze np ze N75 jest do kitu? http://www.a4-klub.pl/smf/tdi_diagnostyka_aktualizacja_30_vii_2008-t18478.0.html a potem bedziemy sie zastanawiac co wyszło ...
stanley_30 Opublikowano 25 Września 2008 Autor Opublikowano 25 Września 2008 spoko dzoeki cos pomyle tylko sie zastanawiam czy jakis mechanik to ogarnie zeby to zrobic tym vagiem
Rekomendowane odpowiedzi