Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] dziwna chlodnica klimy-foto-pomocy:(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzis zaczelem rozbieraz moja a4 z 96roku 1.6 benzyna, zdjolem chlodnice klimy i wszedlem na allegro w celu zamowienia chlodnicy ale przesortowalem kilka stron i nie znalazlem nigdzie takiej chlodnicy.... Chlodnica jest przykrecana u gory do przeniego pasa w 2 miejscach i na samym dole po srodku w jednym miejscu. Na fotkach zaznaczylem gdzie jest przykrecana i gdzie sa przykrecane przewody.

Co mam robic gdzie taka chlodnice znalesc, ewentualnie czy moge jakas inna chlodnice zamontowac?? :notworthy: :notworthy: :wallbash: Dodam ze jest to klimatyzacja manualna, nie climatronic.

cf05de10bc159921.jpg

28c065eabba7a8a6.jpg

Opublikowano

Nie masz zamontowanej orginalnej chłodnicy To na pewno :) myślę że to jest dokładana klimatyzacja np.Diavia

Opublikowano
  • Autor

Nie masz zamontowanej orginalnej chłodnicy To na pewno :) myślę że to jest dokładana klimatyzacja np.Diavia

Niom oki, niech bedzie nie znam sie na a4, w bmw e36 akurat sam sobie dokladalem klime;).

Ale oki, ale co teraz, gdzie taka chlodnice znalesc, pod jaka nazwa szukac na allegro, ewentualnie jaka inna zalozyc??

p.s a w ksiazce serwisowej bedzie pisac cos o wyposazeniu?? bo na pierwszej stronie jest naklejka z jakimis oznaczeniam cos w stylu jak w golfie 3 o wyposazeniu.... ??[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2008, 20:32_________________________________________________no panowie :(:notworthy:

ewentualnie moge kupic orginalna chlodnice i dac do przespawania krućce od przewodow od klimy i bedzie ok???? Czy to musi byc akurat taka chlodnica jak mialem?? :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

chłodnice dostaniesz w polcar (chłodnica uniwersalna)

Opublikowano
  • Autor

chłodnice dostaniesz w polcar (chłodnica uniwersalna)

no luklem na allegro i znalazlem 2 chlodnice uniwersalne z tego POLCAR i na obrazku te krucce od przewodow sa inne.. :(

Zadalem im pytanie odnosnie tej chlodnicy ale jak cos nie halo bedzie to mozna przespawac krucce na orginalna chlodnice z A4??

Opublikowano

mozna przespawac ale z tego co pamiętam to wymieniałem już 2 A4 takie chłodnice i pasowały

Opublikowano

mam nadzieje ze jak sciagnales chlodnice to zakleiles przewody zeby wilgoci ulkad nie ciagna?

Opublikowano
  • Autor

mozna przespawac ale z tego co pamiętam to wymieniałem już 2 A4 takie chłodnice i pasowały

no to wole orginal i zawiesc tam gdzie naprawiaja chlodnice zeby mi przespawali te krucce do przewodow od klimy... ... mam nadzieje ze jak chlodnica ogrinalna bedzie ciut wiekrza lub mniejsza to nie bedzie roznicy;)[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2008, 11:15_________________________________________________

mam nadzieje ze jak sciagnales chlodnice to zakleiles przewody zeby wilgoci ulkad nie ciagna?

tak....sapchalem szmatka z wystrzelonej poduszki te rurki i obkleilem tasma izolacyjna...;)