Adamo8715 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Witam do swojej audi włożyłem lampy polift z kostkami dałem sobie rade ale zostal mi problem z regulacją elektryczną , ktoś wie jak podłaczyć te 3 kabelki z starej instalacji do lamp poliftowych ????
przemek11 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) W polifcie wszystko wchodzi w jedną kostkę. te 3 kabelki od regulacji wysokości lamp musisz podłączyć pod tą własnie kostke. Ja podłączyłem najpierw światła i gdy zostały mi 3 te kable od regulacji podłączyłem je metoda prób, z tego co pamietam jeden masz mase a dwa pozostałe góra dół. wystarczy ze mase podłączysz pod brązowy w nowej kostce i zostaną Ci dwa kable podłącz obojętnie jak i zobacz czy działa prawidłowo, 0 jest najwyżej 3 najniżej, jesli jest odwrotnie przepnij kable Chyba Ci dobrze powiedziałem Ja dokładnie tak zrobiłem u siebie, ale jakoś tak to zrobiłem że za 1 razem działało dobrze. Chyba po kolorze podłączyłem ale nie pamiętam Edytowane 15 Grudnia 2014 przez przemek11
Rekomendowane odpowiedzi