Aydaho 2 Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Panowie przymierzam się wkońcu do wymiany gratów - będę miał dzisiaj koło i sprzęgło ( LUK ) mam pytanie co jeszcze potzrebuję do wymiany ?? żeby nie okazało się w warsztacie że brakuje łozyska, etc i samochód bedzie stał dwa dni bo części trzeba dokupić. Podobno przy wymianie 2masa trzeba wymienić jakiś uszczelniacz wału i łożysko ... podpowiecie mi co to za graty - ewentualnie numery z Etki, koszty ? thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepin 1 Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 jeszcze jakaś śruba ... którą chyba przy wymianie trzeba zawsze nową zakładać ... mogę wieczorem sprawdzić na rachunku - jak nikt wczesbniej nie napisze ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aydaho 2 Posted October 16, 2008 Author Share Posted October 16, 2008 ok - czekam na info Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaszzz 1 Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 nie wiem jak u ciebie ale u mnie, znajduje sie łozysko igielkowe na walku albo za dwumasem nie pamietam dokladnie , groszowa sprawa ale warto o tym pamietac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aydaho 2 Posted October 17, 2008 Author Share Posted October 17, 2008 już wiem potrzebne jest dodatkowo : - uszczelniacz wału korbowego ( do AWX w obudowie ) - śruby do 2masa ( numerów jeszcze nie mam - uzupełnie po wymianie ) Tom77 dzieki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
boberek 4 Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 no to ciekawe zobaczymy róznice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts