Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Body Kit Styling Options for Audi A4 B8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pakiecik niczego sobie, narazie B8 jest mało także tak szybko się nie opatrzą i jest czas na dozbieranie na pakiecik :wink4:

Opublikowano
i jest czas na dozbieranie na pakiecik

dokladnie :>

Opublikowano

A i ceny z czasem powinny spadnąć :tongue4: W końcu nowość to nowość, a za nowości się płaci.

Opublikowano

A i ceny z czasem powinny spadnąć :tongue4: W końcu nowość to nowość, a za nowości się płaci.

jakoś od 5 lat ceny body kitów do B6 są identyczne więc nie spodziewaj się, że body kit do B8 potanieje :gwizdanie:

Opublikowano

Nie wiem jak z cenami do B6. Ale patrząc na ceny body kita Riegera do B5 w 2006 roku i kilka miesięcy temu to trochę ceny poleciały :tongue4:

Opublikowano

Nie wiem jak z cenami do B6. Ale patrząc na ceny body kita Riegera do B5 w 2006 roku i kilka miesięcy temu to trochę ceny poleciały :tongue4:

A znane ci jest pojęcie kursu wymiany walut ? :wink4: I jakie były przeliczniki kilka miesięcy temu ? :cool1:

Opublikowano

A znane ci jest pojęcie kursu wymiany walut ? :wink4: I jakie były przeliczniki kilka miesięcy temu ?

Ale czy ja napisałem że chodzi o ceny w Polsce, czyli przeliczane z Euro na PLN ? Sprawdzałem na niemieckich stronach a tam ceny były w Euro także kurs nie ma znaczenia :wink4:

Opublikowano

zobaczymy za jakis czas moze troche stanieje jednak ten pakiet do B8 jak nie Caractere to ABT albo Rieger wybor jest :good: