Opublikowano 6 Kwietnia 201511 l Witam mam problem Audi a4 b5 2.8ACK avant quattro a mianowicie slychac dziwne stukanie jak sie rusza i jedzie na 1 biegu. na wyzszych biegach jest wszystko dobrze halas ustepuje dodam jeszcze ze wszystkie biegi wchodza gladko i cicho bez zgrzytania dodam filmik z YT mam takie same objawy. Edytowane 6 Kwietnia 201511 l przez brylu
Opublikowano 1 Lipca 20197 l Witam odgrzeje kotleta ktoś wie co tak stuka na tym filmiku ? mam to samo w a6 2.8 ack quattro Edytowane 1 Lipca 20197 l przez [email protected]
Opublikowano 1 Lipca 20197 l 8 godzin temu, [email protected] napisał: Witam odgrzeje kotleta ktoś wie co tak stuka na tym filmiku ? mam to samo w a6 2.8 ack quattro Nikt nie wie ? dodam ze tylko to jest na 1 biegu przy ruszaniu Edytowane 1 Lipca 20197 l przez kviku
Opublikowano 8 Października 20196 l Cześć, widzę że nie tylko ja mam ten problem.... Znaleźliście może jakieś rozwiązanie? Mój mechanik mówił, że mogła polecieć zębatka odpowiadająca za 1 bieg, ale mi się wydaje że byłby wtedy problem z wkładaniem tego biegu.