Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Brak mocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam audi A4 z 97 roku. Jest to diselek o mocy 110 PS. Auto od tygodnia zachowuje się jakby straciło z 50 koni. Wogle brak mocy ( 120 km/h i nic wiecej, nie idzie wogle nawet traktora wyprzedzić bo aż strach). Przy zapalaniu silnika autko samo robi przygazówkę na 2000 obrotów poczym obrotomirz schodzi do swojego normalengo stanu. W tym czasie z rury wydechowej idzie smolisty czarny dym ( aż nie idzie oddychać ). Wymieniłem przepływomierz i dalej to samo. Mój mechanik rozkłada ręce i nie wie co może być. Autko spala mi teraz 4,2 litra a normalnie spalało mi 5.5litra. Byłem na komputerze i gość powiedział mi że mam zdecydowanie za niskie ciśnienie na kolektorze ssącym. A poza tym nic więcej nie wykazał. PROSZĘ O KONTAK JEŻELI KTOŚ WIE CO MOŻE BYĆ ZEPSUTE. [email protected] Z góry dziekuje za odpowiedzi.

( w jednym z postów znalazłem prawie identyczny temat i objawy lecz nie było tam żadnej odpowiedzi do tego zapytania ). Więc może teraz ktoś mi pomoże??

piszesz,ze masz 110 ps a profil temu zaprzecza wiec zdecyduj sie w koncu

Opublikowano

Wpisz w szukajke notlauf lub brak mocy lub 120 lub...

sprawdzałeś ?

Opublikowano
  • Autor

W profilu mam napisane że jestem posiuadaczem audi o mocy 90 PS. jest to nie prawda ponieważ w tamtym miesiącu kuiłem ta perełkę 110 konną.

Opublikowano

W profilu mam napisane że jestem posiuadaczem audi o mocy 90 PS. jest to nie prawda ponieważ w tamtym miesiącu kuiłem ta perełkę 110 konną.

To zmień