morsik26 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Witam. Dzisiaj podpiąłem kompa i wyskoczył mi błąd 01375 wiem tylko że to jest coś związane z poduszką silnika,ale czy ktoś wie z czym to się wiąże dokładniej? No i czy to,że mi od czasu do czasu trzęsie całym autem to może być przez to a nie tak jak ja myślę,że to dwumas? Dokładniej chodzi mi o ten błąd? 01375 - Valves for Engine Mounting: Stage 1 38-10 - Output won't Switch or Short to B+
Tomas3k Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 trzęsie Ci na wolnych obrotach ? szukaj zwarcia w kablu. Nawet w błędzie że zwarcie do +. U mnie to samo ale raz na jakiś czas występuje i nie chce mi sie tego robić. czekam na jakiś piękny weekend słoneczny
morsik26 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2015 trzęsie Ci na wolnych obrotach ? szukaj zwarcia w kablu. Nawet w błędzie że zwarcie do +. U mnie to samo ale raz na jakiś czas występuje i nie chce mi sie tego robić. czekam na jakiś piękny weekend słoneczny No trzęsie na wolnych obrotach i przy przyspieszeniu to czuć teżWojtaśny
Tomas3k Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Ale podczas przyśpieszania mniej ? Sprawdziłbym kable na samym początku.
morsik26 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2015 No podczas przyspieszenia mniej trzęsie. Poduszki już kupiłem także i tak je wymienię. Wojtaśny
Tomas3k Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Ok, napisz czy po wymianie pomogło.
morsik26 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Ok, napisz czy po wymianie pomogło. Ja jestem po wymianie poduszek silnika. Jeszcze musze wymienić poduszkę pod skrzynią bo w sklepie mi sprzedali nie tą co trzeba. Poniżej przedstawiam zdjęcia moich starych poduszek. Wibracje dużo ustąpiły zobaczę jeszcze jak będzie po wymianie tej poduszki od skrzyni. Wojtaśny
Rekomendowane odpowiedzi