Mazi1984PL Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Nie chciałem zakładać tematu w tym dziale tak wcześnie bo nie mam jeszcze ładnych fotek ale stwierdziłem że kolejne zdjęcia i relacje ze zmian będą bardziej widoczne i zrobią większe łał Przygodę z Audi dopiero zaczynam i mam nadzieje że przerodzi się w prawdziwą miłość. Póki co przy każdej przejażdżce mam motylki w jajcach O aucie: A4 B5 Avant Silnik 1.8T AEB Rok produkcji:1998 Skrzynia biegów automatyczna- tiptronic Klimatronik Skóra nietypowa ponoć anilinowa (Prosze o pomoc w rozszyfrowaniu zagadki) 4x elektryczne szyby 4x PP Składane lusterka Co zmienione, dołożone: FMIC DP TIP na ori puszce Wtryski z BEXa Rozpórka górna i dolna X Program na 200+ - nie hamowane Amortyzatory Bilstein B8 + sprężyny Eibach -30 Nietypowa osłona cewek Koła 18 z gumą 225/40 Ramka skrzyni biegów w foli 3M szczotkowane alu Oświetlenie wnętrza w LEDach Plany na 2015: Ogarnięcie auta wizualnie: - ryski, wgniecenia mówią papa - lewy kierunkowskaz z boscha bo mam białe valeo (jak ktoś ma to kupie) - pranie wnętrza - podsufitka do tapicera (może czarna ) - na dekory folia 3M szczotkowane alu No i może Turbo K03S z BEXa (juz się regeneruje) ale chyba poczekam aż padnie seria. No i fotki mojej padaki (wiem wiem brudas, nie bijcie ) Zdjęcia FMIC i pokrywy cewek są stare i robione przez poprzedniego właściciela
Rekomendowane odpowiedzi