Krzysiek290785r Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 Witam wszystkich posiadaczy OOOO Mam problem z którym zwracam się do was o pomoc. Wczoraj rozkręcałem boczek przednich drzwi od strony kierowcy, po wszystkim sprawdzając czy wszystko jest w porządku, regulacja lusterek, centralny zamek wszystko było w porządku poza szybą od strony kierowcy. Gdy ją opuszczam wszystko gra, natomiast chcąc ją podnieść, szyba unosi się na 3/4 a potem opada do polowy, (jakby silnik nie dawał rady). Absolutnie nie dotykałem się do mechanizmu opuszczania szyby, nie wiem co może być przyczyną. Przeglądałem forum ale nie znalazłem podobnego przypadku. Pomóżcie.
mA4ciek Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 to samo dziś mi się stało. Ale ja nie ściągałem boczku.... Wie ktoś coś?
Dygu Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 ślizgi do wymiany http://allegro.pl/item486486397_slizgi_podnosnika_podnosnik_szyb_passat_b5_a4.html najlepiej wymienić oba prawy i lewy i macie spokoj pozdro
Rekomendowane odpowiedzi