maciekg Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Czy w tym samochodzie można założyć opony 16 calowe? Po lewej stronie widać, że największe opony to 215/60/15, ale czy 15" to maksymalny rozmiar ?
Dibo Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Pewnie że można. U mnie też pisze podobnie w B5 a jak wiadomo wchodzą dużo większe. Podejrzewam że to jest opis do standardowych opon. Zresztą ekspertem od odczytu tych wlepek nie jestem ale napewno 16" wejdą do C4:good: Znajomy ma właśnie C4 na 16"
GILI Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Dojazdówkę możesz mieć 15 lub 17cali. Tak poważnie wejdą nawet 19,bo koleś ma s-line z A8 właśnie takie wielkie tylko wiadomo profil musi być niski tak żeby obwód koła był taki jak oryginału.
Dibo Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Według mnie do takich rzeczy powinien być jakiś program, ewentualnie jakaś strona internetowa z każdymi kombinacjami felga + opona, jakie mogą wejść do danego modelu. Tak żeby każdy mógł sobie sprawdzić. A jak patrzę na ten wlew to i tak w zasadzie nie wiem jakie kombinacje pasują do samochodu.
Rekomendowane odpowiedzi