Stebi2 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Witam szanownych klubowiczow. Prosze o pomoc, gdyz potrzebuje oznaczen(kolorowych kropek) sprezyn zawieszenia 1BE do a4 b5, 1999rok, sedan, 1.9 TDI, silnik AFN bez quatro. szukalem wszedzie, ale nie znalazlem,pisalem posta i nikt nie odpowiedzial:( czy naprawde nikt nie ma takiej audicy z tym silnikiem w sedanie na zawieszeniu 1be? Prosze o pomoc i dziekuje za zainteresowanie. Pozdrawiam. Stebi.
pawcio13022 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Sprawdz we wlepce w bagażniku kategorie wagowe. Jak będziesz je miał to podam ci kolory kropek
Stebi2 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2015 Sprawdz we wlepce w bagażniku kategorie wagowe. Jak będziesz je miał to podam ci kolory kropek Witaj chociaz jeden klubowicz sie zlitowal:) Kategorie wagowe: OJG i OYC. mam zawieszenie 1ba ale chcialbym zamienic na 1be do mojego typu auta, bo straszna koza a jak 4 osoby w aucie to o kazdy prog hacze:-( z gory bardzo dziekuje.
pawcio13022 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 1be sprężyny do cb będą ok takie jak poniżej. Ja akurat tez wczoraj zmieniłem z 1ba na 1be. Tył trochę się obniżył ale bez rewelacji. 1 bialy 1 zielony 2 biale 1 srebrny 3 biale 1 srebrny
Stebi2 Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Opublikowano 2 Lipca 2015 1be sprężyny do cb będą ok takie jak poniżej. Ja akurat tez wczoraj zmieniłem z 1ba na 1be. Tył trochę się obniżył ale bez rewelacji. 1 bialy 1 zielony 2 biale 1 srebrny 3 biale 1 srebrny ale ktore to przod ktore tyl? czy podales mi w kolejnosci ze wzg na twardosc?
pawcio13022 Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 Te oznaczenia są sprężyn tylnych. Wieczorkiem napiszę jeszcze jakie przednie, Kolejność jest przypadkowa, o twardosci ciężko powiedzieć
Stebi2 Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Opublikowano 3 Lipca 2015 Te oznaczenia są sprężyn tylnych. Wieczorkiem napiszę jeszcze jakie przednie, Kolejność jest przypadkowa, o twardosci ciężko powiedzieć Witam u siebie jakie zalozyles? i jak przod auta u Ciebie wysoko czy nisko? pozdrawiam
Al@n Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 mam komplet sprezyn 1be do sedana z 1.8T waga silników podobna
pawcio13022 Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 Do kategorii OJG powinny być spręzyny 1 niebieski 1 brąz. Ja mam założone sprężyny 1ba ale w wersji benzynowej bo te od diesla były bardzo twarde. Przód stoi normalnie jak na 1ba.
Stebi2 Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Opublikowano 4 Lipca 2015 u mnie na 1ba stoi bardzo wysoko i dlatego chce zalozyc sprezyny i amortyzatory z wersji 1be do diesla, jakbys mogl to napisz jakie kolorki na przod ajakie na tyl mam zalozyc.dzieki
Lucazzz Opublikowano 11 Lipca 2015 Opublikowano 11 Lipca 2015 U mnie w afn avant 96 miałem 1BE. kropki na sprężynach to 1zielona i 1rozowa. W sumie to zestaw z amorkami mam na sprzedaż bo gwint założyłem
Rekomendowane odpowiedzi