Jump to content
IGNORED

Audi A4 B5 1.9 TDI AFN, sedan - zawieszenie 1be

Recommended Posts

Posted

Witam szanownych klubowiczow.

Prosze o pomoc, gdyz potrzebuje oznaczen(kolorowych kropek) sprezyn zawieszenia 1BE do a4 b5, 1999rok, sedan, 1.9 TDI, silnik AFN bez quatro. szukalem wszedzie, ale nie znalazlem,pisalem posta i nikt nie odpowiedzial:( czy naprawde nikt nie ma takiej audicy z tym silnikiem w sedanie na zawieszeniu 1be?

Prosze o pomoc i dziekuje za zainteresowanie. Pozdrawiam. Stebi.

Posted

Sprawdz we wlepce w bagażniku kategorie wagowe. Jak będziesz je miał to podam ci kolory kropek

Posted

Sprawdz we wlepce w bagażniku kategorie wagowe. Jak będziesz je miał to podam ci kolory kropek

Witaj chociaz jeden klubowicz sie zlitowal:)

Kategorie wagowe: OJG i OYC.

mam zawieszenie 1ba ale chcialbym zamienic na 1be do mojego typu auta, bo straszna koza a jak 4 osoby w aucie to o kazdy prog hacze:-(

z gory bardzo dziekuje.

Posted

1be sprężyny do cb będą ok takie jak poniżej. Ja akurat tez wczoraj zmieniłem z 1ba na 1be. Tył trochę się obniżył ale bez rewelacji.

1 bialy 1 zielony

2 biale 1 srebrny

3 biale 1 srebrny

Posted

1be sprężyny do cb będą ok takie jak poniżej. Ja akurat tez wczoraj zmieniłem z 1ba na 1be. Tył trochę się obniżył ale bez rewelacji.

1 bialy 1 zielony

2 biale 1 srebrny

3 biale 1 srebrny

ale ktore to przod ktore tyl? czy podales mi w kolejnosci ze wzg na twardosc?

Posted

Te oznaczenia są sprężyn tylnych. Wieczorkiem napiszę jeszcze jakie przednie, Kolejność jest przypadkowa, o twardosci ciężko powiedzieć

Posted

Te oznaczenia są sprężyn tylnych. Wieczorkiem napiszę jeszcze jakie przednie, Kolejność jest przypadkowa, o twardosci ciężko powiedzieć

Witam

u siebie jakie zalozyles? i jak przod auta u Ciebie wysoko czy nisko? pozdrawiam

Posted

mam komplet sprezyn 1be do sedana z 1.8T

waga silników podobna

Posted

Do kategorii OJG powinny być spręzyny 1 niebieski 1 brąz. Ja mam założone sprężyny 1ba ale w wersji benzynowej bo te od diesla były bardzo twarde. Przód stoi normalnie jak na 1ba.

Posted

u mnie na 1ba stoi bardzo wysoko i dlatego chce zalozyc sprezyny i amortyzatory z wersji 1be do diesla, jakbys mogl to napisz jakie kolorki na przod ajakie na tyl mam zalozyc.dzieki

Posted

U mnie w afn avant 96 miałem 1BE. kropki na sprężynach to 1zielona i 1rozowa. W sumie to zestaw z amorkami mam na sprzedaż bo gwint założyłem